Do rekordu v sázení stromů se zapojí i Cheb

26.10.2011 7:26 | Zprávy

Celorepubliková akce Nadace Partnerství chystaná na státní svátek může zlákat i jednotlivce. Uzávěrka přihlášek je dnes.

Do rekordu v sázení stromů se zapojí i Cheb
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Celkem 24 stromů nechá město Cheb vysadit dne 28. října. Informoval o tom starosta Chebu Pavel Vanoušek s tím, že se tak město připojuje k celorepublikové akci Nadace Partnerství. Český rekord v sázení stromů (více zde) se má sice mapovat až v uvedený den, ale přihlásit se zájemci mohou již jen dnes.

V chebských ulicích K Nemocnici, 26. dubna, Mlýnská, Obrněné brigády, Hradební a na chodníku u prodejny OBI přibyde 24 vzrostlých stromů. „Půjde např. o platany, barevné duby či jedlé kaštany," přiblížil vedoucí odboru životního prostředí Viktor Kudláček. „Budou zajímavé svým vzhledem, některé doplní stávající stromořadí."

Výsadba přijde městskou pokladnu na téměř 100 tisíc korun. Na akci v pátek 28. října se budou podílet pracovníci zmíněného odboru radnice, vlastní práce pak zabezpečí společnost Chetes. 

PhDr. Martina Kuželová, mluvčí Městského úřadu Cheb

Další zprávy z Chebu čtěte ZDE

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestocheb.cz

Mgr. Marie Jílková byl položen dotaz

Zkrácené úvazky

Paní Jilková, chlubíte se podporou zkrácených úvazků. Ale nemáte dojem, že je jich u nás pořád žalostně málo? Co s tím hodláte dělat? Protože už jste u vlády dost dlouho a situace je pořád stejná. Navíc vzhledem k nízkým mzdám, s kterými také nic neděláte, se ty zkrácené úvazky až na výjimky nevypla...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Zapojte se do výtvarné soutěže na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV

19:39 Znojmo: Zapojte se do výtvarné soutěže na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV

Město Znojmo vyhlásilo výtvarnou soutěž na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV, která je určena pro žáky mate…