Holešov: Akce milion - i letos se rozdávaly dotace

16.05.2017 8:35 | Zprávy

Město Holešov i letos rozdávalo dotace z Fondu kultury, sportu a vzdělávání, který se dále dělí na Akci milion, mimořádné finanční dotace, dotace na mládežnická družstva v dlouhodobých soutěžích a dotace na tělocvičny.

Holešov: Akce milion - i letos se rozdávaly dotace
Foto: wikipedia
Popisek: Holešov.

V rámci Akce milion bylo letos rozděleno celkem 2 250 000 korun a na radnici dorazilo (stejně jako loni) 64 žádostí.

Mezi příjemci dotace z této sekce jsou například Tělovýchovná jednota Holešov (např. pro oddíly házené, vzpírání, stolního tenisu či volejbalu), TJ Sokol Holešov, Sportovní klub policie Holešov (pro své různé oddíly), Tenisový club Holešov,  dobrovolní hasiči Holešova a jeho místních částí, SRPŠ místních škol a celkem tedy 64 sportovních, kulturních a dalších neziskových organizací.

V rámci mimořádných dotací získaly od města prostředky organizace Musica Holešov (8. ročník stejnojmenného hudebního festivalu), Drásal team Holešov (24. ročník Bikemaratonu Drásal), Moravské děti (např. turné v Japonsku či pořádání Open Air koncertu) a další.

Slavnostní předání symbolických šeků organizacím a spolkům proběhlo včera večer ve velkém sále zámku. Hudební doprovod zajišťovala Základní umělecká škola F. X. Richtera z Holešova. Proběhly také podpisy dotačních smluv. Fotogalerie ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Na Máji se lépe spí, výměna světel bude pokračovat

16:09 České Budějovice: Na Máji se lépe spí, výměna světel bude pokračovat

V centrálním parku sídliště Máj lampy snižují světelný smog a méně ruší sousedící bytové jednotky. …