Hradec Králové: Odstávka uzavře padesátimetrový krytý plavecký bazén

03.07.2024 7:17 | Tisková zpráva

Od pondělí 8. července bude pro veřejnost uzavřen padesátimetrový krytý plavecký bazén na Eliščině nábřeží. Začne totiž pravidelná letní provozně-technologická odstávka, která letos potrvá téměř šest týdnů. S opětovným zahájením provozu provozovatel počítá 14. srpna.

Hradec Králové: Odstávka uzavře padesátimetrový krytý plavecký bazén
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Správa nemovitostí, která bazén provozuje, naplánovala na letošní rok několik velkých oprav, které nelze provést za běžného provozu. Z těch největších a dlouhodobě plánovaných jde o pořízení nových výměníků na ohřev teplé vody nebo kompletní výměnu šikmé prosklené stěny nad galerií bazénu či výměnu bazénové filtrace v dětském bazénku. Nové budou i generátory páry v parních kabinách.

Celková hodnota všech prací, provedených během odstávky, dosáhne téměř sedmi milionů korun bez DPH. Během odstávky bazénu je možné se koupat v aquacentru v městských lázních nebo na Flošně.

Anketa

Je dobře, že Babiš zakládá frakci s Orbánem a rakouskými Svobodnými?

98%
1%
hlasovalo: 10565 lidí

Jelikož návštěvníci Slunné loučky nemohou využít v době odstávky padesátimetrového bazénu ani občerstvení na terase, rozhodla Správa nemovitostí, že loučka bude pro návštěvníky letos zdarma. V době odstávky bazénu bude loučka otevřena denně od 10 do 18 hodin.

O letních prázdninách se mění otevírací doby některých zařízení. Například padesátimetrový krytý bazén bude otevřen v pondělí a v pátek od šesti, v ostatních pracovních dnech od osmi a o víkendech a svátcích od 10 hodin. Zavírá se denně ve 20 hodin.

Slunná loučka, sousedící s krytým bazénem, bude v průběhu letních prázdnin přístupná v pracovních dnech od 9 a o víkendech a svátcích od 10 hodin, zavírá se v 19:30 hodin.

Aquacentrum je otevřeno po celé prázdniny, každý den od 10 hodin, ve všední dny do 21 a o víkendech a svátcích do 20 hodin.

SAUNA & SPA zóna je během letních prázdnin otevřena až od 11 hodin a je pro všechny návštěvníky aquacentra zdarma.

Oblíbená akce, nazvaná Každý pátek od 14 hodin děti do 15 let za polovinu, pokračuje i o prázdninách. Odstávka aquacentra je naplánována až na září.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ohodnocení práce politika

Dobrý den, opakovaně se ukazuje, že ne všichni politici pracují a chodí do práce. Nemyslíte, že by stálo za úvahu, aby všichni politici (poslanci, senátoři i ministři) byly z větší části placeni za odvedenou práci? Třeba za to, jak často se účastní schůzí, hlasování, kolik předloží zákonů apod? Nemy...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Znojmo: Město podpoří klauniády v nemocnici

16:31 Znojmo: Město podpoří klauniády v nemocnici

Rada města na svém posledním zasedání schválila dotaci na pravidelné zdravotní klauniády pro dětské …