Hustopeče: Městem projede závod Visegrad 4 GP Czechia

15.07.2024 7:37 | Tisková zpráva

V sobotu 20. července projede přes Hustopeče mezinárodní cyklistický peloton nejvýznamnějšího tuzemského silničního jednorázového závodu Brno - Mikulov - Brno.

Hustopeče: Městem projede závod Visegrad 4 GP Czechia
Foto: hustopece-city.cz
Popisek: Hustopeče

Průjezd Hustopečemi od Starovic se uskuteční přibližně v časech mezi 11:35 - 12:00 a neobejde se bez nutného dopravního omezení, které bude trvat přibližně 10 - 15 minut.

Závod se jede v plné součinnosti policie České republiky v režimu plovoucí uzávěry, o bezpečnost se budou starat také pořadatelské motospojky a stacionární pořadatelé na křižovatkách.

Prosíme občany o shovívavost a toleranci a žádáme je, aby na dotčených komunikacích dbali zvýšené opatrnosti a řídili se pokyny Policie ČR a pořadatelů. Současně nám dovolte, pozvat Vás ke zhlédnutí této atraktivní sportovní akce. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. et Mgr. Jakub Michálek byl položen dotaz

Empatie,

Obecně by měly být schopnosti empatie mimořádně rozvinuté u všech profesí, kde dochází k výrazné interakci s jinými lidmi. Můj názor je, že u politika obzvlášť. Co vy na to ? Jinak, ač "stará" bába Vám Pirátům fandím.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Hlasující rozhodnou o podobě kruhového objezdu

10:44 Přerov: Hlasující rozhodnou o podobě kruhového objezdu

Přerované si opět mohou vybrat, jak bude vypadat výsadba uprostřed kruhového objezdu. V červnu byla …