Jablonec nad Nisou: Hasičárna v Pasekách získá novou střechu

20.05.2017 21:11 | Zprávy

V hasičské zbrojnici SDH Jablonecké Paseky letos dojde ke kompletní rekonstrukci střechy, výměně garážových vrat a oken. Stavební práce v celkovém objemu bezmála 1,2 milionu korun budou financovány z dotace generálního ředitelství Hasičského záchranného sboru a polovinu nákladů uhradí statutární město Jablonec nad Nisou.

Jablonec nad Nisou: Hasičárna v Pasekách získá novou střechu
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

Vloni rada města schválila podání žádosti o dotaci na opravu fasády a střechy hasičské zbrojnice v Jabloneckých Pasekách, kterou vyhlásilo generální ředitelství Hasičského záchranného sboru.

Podmínkou přislíbení dotace byl závazek města, že akci dofinancuje z vlastních zdrojů. Celkové náklady na stavební úpravy jsou vyčísleny na 1 186 tisíc korun, přičemž přislíbená dotace činí 590 tisíc, město ze svého rozpočtu uhradí 595 tisíc korun. K opravě zbrojnice dojde během letošního roku.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blansko: Úpravy Dělnického domu zvýší komfort návštěvníků

11:17 Blansko: Úpravy Dělnického domu zvýší komfort návštěvníků

V Dělnickém domě skončila další etapa postupné rekonstrukce. Budova dostala novou vzduchotechniku, p…