Jihlava: Řidič pomohl starší ženě, cestující mu děkují

24.07.2024 10:28 | Tisková zpráva

Na Dopravní podnik města Jihlavy dorazila poděkování od cestujících. Určená jsou Martinu Kalábovi. Řidič pondělní linky G poskytl první pomoc ženě, která upadla u přechodu v ulici Žižkova.

Jihlava: Řidič pomohl starší ženě, cestující mu děkují
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Dobrý den, pane řediteli,

chtěla bych touto cestou poděkovat Vašemu zaměstnanci, řidiči Dopravního podniku města Jihlavy panu Kalábovi, který dne 22. července 2024 na lince "G" u zastávky Fibichova kolem 10 hodiny poskytl první pomoc paní, která zkolabovala u přechodu v ulici Žižkova. Zastavil autobus, omluvil se cestujícím a zajistil RZS Kraje Vysočina a dále se o paní staral až do příjezdu zdravotníků. Veškerou činnost prováděl profesionálně, a proto bych mu za to chtěla poděkovat.

S pozdravem Jana Č.

Dne 22. července 2024 jsem cestovala linkou G, číslo vozidla 10, odjezd z Masarykova náměstí kolem desáté hodiny.

Na křižovatce Žižkova - Seifertova pomohl pan řidič starší paní, která upadla před přechodem a v dešti ležela se zakrváceným obličejem na zemi.

Jediný pan Kaláb zastavil, omluvil se cestujícím, otřesenou paní postavil na nohy a zavolat sanitku. Zachoval se jako správný chlap, ve voze nikdo ani nemukl a všichni jsme jenom obdivně zírali.  Určitě děkuji za všechny spolucestující, kteří byli svědky události.

Považujte si takových zaměstnanců!

S pozdravem Eva Š.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Korupce

Takových, co slibovali, jak zatočí s korupcí tu už bylo. V čem spočívá ten váš plán, jak s ní skoncovat? A za dobu, co jste ve sněmovně, předložili jste nějaký návrh, který by korupci zabránil? Jaký? Protože jak píšete, dochází k ní pořád

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Revitalizace Teplické ulice začne v říjnu

20:31 Děčín: Revitalizace Teplické ulice začne v říjnu

Na začátku října začnou stavební práce na další etapě revitalizace Podmokel. Etapa D zahrnuje Teplic…