Kopřivnice: Letní koncerty opět v sadu E. Beneše

03.07.2024 16:14 | Tisková zpráva

Každou červencovou neděli se od 17 hodin představí v sadu E. Beneše před Ringhofferovou vilou hudebníci v oblíbeném seriálu Letních koncertů. Těšit se můžete na kapely RedStone, Ostopět, Pokustone a folkovou písničkářku Beatu Bocek.

Kopřivnice: Letní koncerty opět v sadu E. Beneše
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

První nedělní odpoledne zpříjemní kapela původem z Lichnova RedStone. Název je odvozen od Červeného kamene, pod kterým Lichnov leží. Skupina hudebníků, které spojuje láska k hudbě, vznikla v roce 2019. Předvedou vlastní tvorbu, která se pohybuje v žánrech pop a rock.

O týden později bude pódium patřit oblíbené štramberské kapele Ostopět, hrající převzaté pop-rockové skladby českých i zahraničních interpretů. Trojice hukvaldských hudebníků s neotřelou tvorbou Pokustone dostane prostor 21. července. Sérii Letních koncertů završí poslední červencovou neděli textařka, zpěvačka a skladatelka Beata Bocek, která posluchačům zazpívá „po naszymu“.

„Naší snahou je, abychom zdejšímu publiku představili nejen kvalitní hudebníky z nedalekého okolí, ale i různorodé hudební žánry a pojetí. Ještě připomínám, že na všechna vystoupení je vstup volný a v případě nepříznivého počasí se akce ruší,“ uvedla za organizátory Klára Applová, dramaturgyně Kulturního domu Kopřivnice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Budete nějak řešit docházku vašich senátorů?

A jestli ano jak? A nemyslíte, že by stálo za úvahu, aby všichni politici, teda i poslanci a ministři byly z větší části placeni za odvedenou práci? Třeba za to, jak často se účastní schůzí, hlasování, kolik předloží zákonů apod? Nemyslíte, že by to pak politiky motivovalo, aby opravdu makali? Netvr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Nové autobusy městské dopravy zajistí vyšší ochranu ovzduší

20:27 Litoměřice: Nové autobusy městské dopravy zajistí vyšší ochranu ovzduší

Vozový park městské autobusové dopravy (MAD) v Litoměřicích čeká obnova. Pravděpodobně od září bude …