Kroměříž: Lavičky nad vodou lákají k posezení

12.09.2022 10:11 | Tisková zpráva

Oblíbené a vyhledávané lavičky nad vodou dělají radost lidem u slepého ramene. Aktuálně je jich šest a patří k nim i dvoje schůdky.

Kroměříž: Lavičky nad vodou lákají k posezení
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Míst pro posezení a pozorování života kolem řeky je dost. Dostavbě přihlížel i 1. náměstek primátora Juraj Thoma, který má projekty participativního rozpočtu ve své gesci.

„V rámci dostavby dojde také k zakrytí kovových spojovacích částí, které nepůsobily esteticky. Lavičky tady budou celoročně, posloužit mohou v zimě třeba bruslařům a i v rámci akce Múzy na vodě v příštím roce se nebudou muset odstraňovat. Dobře korespondují i se strategií město a voda, kterou se snažíme přiblížit místní řeky lidem a lépe je využít pro relaxační a rekreační účely,“ sdělil na místě Juraj Thoma.

Projekt participativního rozpočtu Lavičky nad vodou předložil Tomáš Holub a na podzim 2021 byla první z nich instalována.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…