Kroměříž: Cyklus amatérských divadelních představení se vrací na Starý pivovar

07.09.2022 6:32 | Tisková zpráva

Dům kultury v Kroměříži ve spolupráci s Divadelním spolkem Kroměříž připravil na nejbližších sedm měsíců sérii sedmi divadelních představení na Starém pivovaru.

Kroměříž: Cyklus amatérských divadelních představení se vrací na Starý pivovar
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Kromě předplatitelského cyklu profesionálních divadel, který proběhne tradičně v divadelním sále Domu kultury, tak ožije divadlem – v tomto případě amatérským – i pódium v sále Klubu Starý pivovar. „Zájem o divadelní představení je ze strany kroměřížských diváků vždy velký. Cyklus na Starém pivovaře rozšíří nabídku a dá Kroměřížanům další možnost zhlédnout zajímavé a atraktivní divadelní kusy,“ uvedl ředitel Domu kultury Pavel Sedláček. 

Anketa

Byla demonstrace ze 3. září pro její svolavatele úspěchem?

98%
1%
hlasovalo: 22438 lidí

Cyklus představení v sále Klubu Starý pivovar zahájí 15. září Divadlo Hvozdná s komedií Aleny Herman Strýček Harry, která diváky zavede do milionářské společnosti. Divadelní klasiku A. P. Čechova v úpravě Petra Hakena Tři sestry přiveze do Kroměříže 13. října Turnovské divadelní studio. Na viděnou, sbohem je tragikomická hra o naší vlastní historii a povaze a k vidění bude 10. listopadu v podání Divadelního spolku Břetislav Břeclav. Na 15. prosince je připravená komedie s poněkud dramatickým názvem Sherlock Holmes – Zrození zla a odehraje ji Suchdolský divadelní spolek. Prvním představením po Novém roce bude 20. ledna hra Petra Kolečka o „mrtvých v mezičase a meziprostoru“ Britney Goes to Heaven v podání Divadla Point Prostějov. Muzikál Adéla ještě nevečeřela na motivy filmu dua Brdečka – Lipský je na programu 16. února a na pódiu se představí Divadlo Radar Praha. A předplatitelský cyklus uzavře Divadlo BLIC Ostrožská Nová Ves s představením Edith 23. března.

„Permanentky na celý cyklus jsou již v prodeji v pokladnách Domu kultury, vstupenky na jednotlivá představení budou k dispozici – v případě, že nebude vyprodáno – před každým představením na místě. Až na jednu (lednovou) výjimku se všechna představení konají ve čtvrtek a změna programu je samozřejmě vyhrazena,“ doplnil Sedláček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město rozdalo necelou třicítku Cen pro nadané

16:31 Jablonec nad Nisou: Město rozdalo necelou třicítku Cen pro nadané

Statutární město Jablonec nad Nisou ocenilo nadané žáky a studenty. Náměstkyně primátora pro oblast …