Kubánský chargé d´affaires a.i. zavítal do Liberce

28.10.2011 16:54 | Zprávy

Hodinka ze středečního odpoledne patřila na liberecké radnici návštěvě kubánského diplomata Fermína Gabriela Quinonese Sancheze.

Kubánský chargé d´affaires a.i. zavítal do Liberce
Foto: liberec.cz
Popisek: Detail liberecké radnice při západu slunce

Kubánský chargé d´affaires a.i. absolvoval ve městě pod Ještědem hned dvě návštěvy. Po přijetí na půdě Libereckého kraje se přesunul na radnici, aby zde nastínil primátorce Martině Rosenbergové a jejímu náměstkovi Martinu Lukášovi možnosti znovuobnovení zpřetrhaných česko-kubánských vazeb. Ze schůzky vyplynulo, že by Liberec mohl prostřednictvím osoby Fermína Gabriela Quinonese Sancheze spolupracovat s Kubou v kulturní oblasti. Diplomat má například zájem o uspořádání výstavy kubánského výtvarníka a pátrá po vhodných prostorách právě v Liberci.

 

Setkání se zúčastnili i František Hainz, který je předsedou Společnosti česko-kubánského přátelství v Liberci, společně s Jaroslavem Morávkem, který je jednak členem téže společnosti a navíc i libereckým zastupitelem za KSČM.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: liberec.cz

Mgr. Marie Jílková byl položen dotaz

Zkrácené úvazky

Paní Jilková, chlubíte se podporou zkrácených úvazků. Ale nemáte dojem, že je jich u nás pořád žalostně málo? Co s tím hodláte dělat? Protože už jste u vlády dost dlouho a situace je pořád stejná. Navíc vzhledem k nízkým mzdám, s kterými také nic neděláte, se ty zkrácené úvazky až na výjimky nevypla...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Zapojte se do výtvarné soutěže na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV

19:39 Znojmo: Zapojte se do výtvarné soutěže na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV

Město Znojmo vyhlásilo výtvarnou soutěž na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV, která je určena pro žáky mate…