Litoměřice: Tržnice Zahrady Čech opět odstartuje výstavnickou sezonu

28.03.2024 7:17 | Tisková zpráva

Již 36. ročník jarní prodejní výstavy Tržnice Zahrady Čech se uskuteční od 3. do 7. dubna na výstavišti Zahrada Čech v Litoměřicích. První jarní výstava je zaměřena na všechny zahrádkáře, chalupáře, kutily, zahradníky a milovníky přírody.

Litoměřice: Tržnice Zahrady Čech opět odstartuje výstavnickou sezonu
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Pětidenní jarní výstava přinese návštěvníkům možnost, prohlédnout si širokou nabídku produktů, poradit se s odborníky a získat inspiraci pro svou zahradu. Dále se mohou těšit na tradiční sortiment, jako je sadba, květiny, cibuloviny, zahradní nářadí, zahradní technika, zahradní nábytek, hnojiva, postřiky, potraviny, přírodní léčiva a řadu dalšího. I letos čeká na návštěvníky řada novinek, jako rozšíření sortimentu v oblasti zahradní a zemědělské techniky, skleníků, kompostů a zahradního nábytku.

Anketa

Škodí Andrej Babiš České republice?

13%
85%
hlasovalo: 41436 lidí

„V letošním roce plánujeme osvěžující změnu. Zatímco kulturní program minulých ročníků byl sestaven z různorodých hudebních interpretů, rozhodli jsme se proto podpořit mladé umělce, a využít tak jejich talentu a kreativity. O kulturní program se tedy postará Základní umělecká škola v Litoměřicích, tanečníci z DMC Revolution, Jiří Knotte se svými hosty a další,“ sdělila ředitelka MKZ Michaela Mokrá.

Po loňském úspěchu se mohou návštěvníci i letos zúčastnit jarních workshopů, a to zcela zdarma. Pod dohledem odborných floristů budou účastníci každý den vyrábět například květinové koule, narozeninové kytice, jarní věnce, květinové dekorace nebo osázené truhlíky z přírodních materiálů a jarních květin. Z důvodu omezené kapacity doporučujeme, aby se případní zájemci zaregistrovali v online formuláři, který naleznou na webových stránkách ZDE.

Zvýhodněné vstupné je již v prodeji ZDE. I v letošním roce se uskuteční oblíbené workshopy. Zajištěna bude kyvadlová doprava zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

7:04 Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

Sochaři začali ve středu pracovat na prvních dvou obřích pískových sochách. Ráno nákladní auto přive…