Mladá Boleslav: Blíží se Volnočas Expo, zájemci se mohou hlásit už nyní

26.08.2024 19:06 | Tisková zpráva

V sobotu 31. srpna, tedy těsně před začátkem nového školního roku, se v Domě kultury uskuteční Volnočas Expo 2024. Akce naváže na dva předchozí úspěšné ročníky, a opět má ambice nabídnout rodičům možnost seznámit se s kroužky a oddíly, působícími v našem městě, a vybrat tak pro své děti volnočasové aktivity přesně podle jejich individuálních zájmů a potřeb.

Mladá Boleslav: Blíží se Volnočas Expo, zájemci se mohou hlásit už nyní
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

"Zájem oddílů i rodičů loni i předloni předčil naše očekávání a měli jsme skutečně skvělou zpětnou vazbu, takže pořádání dalšího ročníku bylo jasnou volbou," uvedl náměstek primátora Daniel Marek, pod jehož záštitou se akce opět uskuteční.

V době od 9 do 16 hodin budou mít zájemci možnost se seznámit s nejrůznějšími aktivitami, které jsou v Boleslavi pro děti k dispozici a třeba o nich ještě nevědí. Chybět nebudou ukázky a rozhovory s vedoucími týmů, což slavilo velký úspěch v přechozích letech.

Stále je možné přihlásit na akci svůj oddíl či kroužek, stačí kontaktovat Dagmar Bláhovou na e-mailu nadacnifond@sanceprodeti.com nebo telefonicky na čísle 605 500 588.

Další podrobnosti naleznete na webu Šance pro děti ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Pane senátore ještě k dotazu "Bydlení"

V začátku odpovědi jste uvedl: " Asi jediný způsob, jak pomoci stavět cenově dostupné bydlení, je významně je dotovat ze státních prostředků." Nemyslíte, že města, obce, bezhlavě a bez nějakých výhledů do budoucnosti rozprodaly z politických důvodů (aby se tehdejší konšelé zalíbili) mnohdy pod cenou...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín a firma Recovera představily nový způsob zpracování gastroodpadu

16:14 Vsetín a firma Recovera představily nový způsob zpracování gastroodpadu

Město Vsetín učinilo další krok v rozvoji nakládání s odpady. V areálu Technických služeb Vsetín pře…