Nový Bor: Oprava povrchu v ulici T. G. Masaryka proběhne na konci září

24.09.2022 8:36 | Tisková zpráva

V příštím týdnu stavební firma položí asfalt v ulici T. G. Masaryka u křižovatky s ulicí Wolkerova (u Lékárny U Zlatého lva). Práce, které budou probíhat ve čtvrtek 29. 9. a v pátek 30. 9., si vyžádají na nezbytně nutnou dobu dopravní omezení.

Nový Bor: Oprava povrchu v ulici T. G. Masaryka proběhne na konci září
Foto: René Latko / novy-bor.cz
Popisek: Nový Bor

V dané lokalitě společnost Severočeské vodovody a kanalizace, a.s. od jara rekonstruovala vodovodní řad. V průběhu dokončovacích prací došlo dvakrát k poruchám u navazujícího vodovodního potrubí, při nichž se kvůli velkému úniku vody propadla komunikace. 

Anketa

Jak budete volit v komunálních volbách?

hlasovalo: 11075 lidí

„Dělali jsme, co jsme mohli, aby došlo co nejdříve k nápravě, ale ta byla věcí zhotovitele. Museli jsme se řídit doporučením dopravního inženýra, který požadoval, aby zůstal zásyp a jeho okolí bez asfaltového povrchu kvůli proschnutí všech vrstev,“ vysvětlil starosta Nového Boru Jaromír Dvořák.

I když zhotovitel pravidelně zásyp doplňoval, při současném deštivém počasí se navezený materiál opakovaně vyplavoval. Protože daný stav je již neudržitelný, dohodlo se ve středu 21. 9. město a zhotovitel na pokládce asfaltového povrchu. „Doufáme, že se již nevyskytne žádná porucha a průjezd městem bude opět bezproblémový,“ doplnil Jaromír Dvořák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: O voličský průkaz požádalo zatím 535 občanů

20:27 České Budějovice: O voličský průkaz požádalo zatím 535 občanů

Žádosti o vydání voličského průkazu přijímá matriční úřad, oddělení evidence obyvatel, v přízemí bud…