Nový SMART systém v Nemocnici AGEL Prostějov usnadní pacientům cestu do ordinací

11.10.2024 22:09 | Tisková zpráva

Nemocniční chodby jsou mnohdy jako bludiště a je snadné se v nich ztratit. Nemocnice AGEL Prostějov však nabízí řešení. Prvního října úspěšně instalovala novou SMART navigaci.

Nový SMART systém v Nemocnici AGEL Prostějov usnadní pacientům cestu do ordinací
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Tento uživatelsky přívětivý systém, využívaný i v dalších nemocnicích skupiny AGEL, výrazně usnadňuje orientaci po celém areálu. Není potřeba žádná registrace ani přihlášení – stačí naskenovat QR kód a nechat se intuitivně navést k cíli.

Anketa

Jakou měsíční apanáž by měla dostávat manželka prezidenta České republiky?

97%
0%
hlasovalo: 11504 lidí

„Pro pacienty bylo mnohdy náročné najít správnou cestu, zvlášť když se měnilo umístění ordinací. Nový navigační systém tak návštěvu výrazně usnadní a zlepší celkový komfort,“ vysvětluje Helena Trnková, provozní technik Nemocnice AGEL Prostějov.

Instalace systému SMART začala v září a byla úspěšně dokončena 1. října. Nyní stačí naskenovat QR kód z informačních tabulí u vstupů nebo jednotlivých oddělení a chytrý telefon už uživatele navede správným směrem – vše bez nutnosti registrace či přihlašování. „Systém automaticky vybírá nejkratší a nejjednodušší trasu, což je mnohem příjemnější než si pamatovat složité instrukce,“ uvádí Helena Trnková.

Systém je dostupný online na adrese ZDE. Jeho součástí jsou také bezbariérové trasy, které pomohou osobám s omezenou pohyblivostí. „Věříme, že tato novinka zpříjemní návštěvu opravdu všem,“ uzavírá Helena Trnková.

SMART navigace představují úspěšnou digitalizaci nemocničních služeb. Díky této technologii se stresující bloudění po chodbách promění v pohodovou procházku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Vláda vyplácí stamiliardy na Ukrajince

To tvrdí SPD včetně vás. Zajímalo by mě, zda lze přesně někde dohledat, kolik a za co vláda peníze Ukrajincům vyplácí? A chápu to dobře, že vy byste Ukrajincům nedali vůbec nic? A poskytly byste jim vůbec azyl? A jestli ano, tak jak by to fungovalo v praxi? Protože když by nedostali žádnou finanční ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Nový SMART systém v Nemocnici AGEL Prostějov usnadní pacientům cestu do ordinací

22:09 Nový SMART systém v Nemocnici AGEL Prostějov usnadní pacientům cestu do ordinací

Nemocniční chodby jsou mnohdy jako bludiště a je snadné se v nich ztratit. Nemocnice AGEL Prostějov …