Šumperk: Sportovní den na Tyršově stadionu představí možnosti sportovního vyžití

23.08.2024 7:31 | Tisková zpráva

Město Šumperk zve všechny občany na Sportovní den, který se koná ve čtvrtek 5. září 2024 na Tyršově stadionu. Akce poskytne jedinečnou příležitost pro děti i dospělé seznámit se s širokým spektrem sportovních aktivit spolků a klubů působících v Šumperku.

Šumperk: Sportovní den na Tyršově stadionu představí možnosti sportovního vyžití
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

Dopolední program je určen především pro žáky místních mateřských a základních škol, zatímco odpolední část bude otevřená široké veřejnosti. Návštěvníci se mohou těšit na prezentace sportovních klubů a spolků, včetně Střediska volného času Doris Šumperk. Děti budou mít možnost vyzkoušet různé sporty a rodiče se dozvědí více o možnostech zapojení svých dětí do sportovního dění.

„Sportovní den je skvělou příležitostí pro všechny, aby poznali různé sportovní disciplíny a mohli se zapojit do aktivního života,“ říká Miroslav Adámek, starosta města, jenž dále zdůrazňuje, že „větší sportovní zapojení dětí může výrazně přispět k jejich zdravému vývoji a možná v budoucnu vychováme nové šampiony právě z našeho města.“ Mezi vrcholy programu patří také odpolední účast významných sportovních osobností, jako jsou olympionici Jan Železný, Aleš Valenta nebo Ondřej Bank, kteří svou přítomností přidají na atraktivitě celé akce.

Účast již přislíbily kluby a spolky jako je TJ Šumperk se svými oddíly gymnastiky, karate, tance, stolního tenisu, vytrvalostních sportů, baseballu, lyžování a mnoho dalších. Děkujeme za spolupráci také Nemocnici Šumperk a iniciativě Děti dětem. Za mediální podporu děkujeme Rádiu Haná. Přijďte strávit aktivní den na Tyršově stadionu a objevte radost z pohybu a sportu!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Pane senátore ještě k dotazu "Bydlení"

V začátku odpovědi jste uvedl: " Asi jediný způsob, jak pomoci stavět cenově dostupné bydlení, je významně je dotovat ze státních prostředků." Nemyslíte, že města, obce, bezhlavě a bez nějakých výhledů do budoucnosti rozprodaly z politických důvodů (aby se tehdejší konšelé zalíbili) mnohdy pod cenou...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Obytný blok Nové Lauby byl dostavěn v historickém centru

22:09 Ostrava: Obytný blok Nové Lauby byl dostavěn v historickém centru

Atraktivní místo k novému bydlení nabízí obytný blok Nové Lauby, který byl dokončen v historickém ce…