Žatec: Dotace města na podporu podnikání

08.07.2024 10:28 | Tisková zpráva

Město Žatec v letošním roce poprvé nabízí dotační program, který je určený na podporu podnikání, a to na území městské památkové rezervace a městské památkové zóny. Žádosti o dotaci mohou podnikatelé či živnostníci, již vyhoví schváleným podmínkám, podávat od června až do konce listopadu 2024.

Žatec: Dotace města na podporu podnikání
Foto: wikipedia
Popisek: Žatec.

Zastupitelstvo města vyčlenilo pro účely dotace na tento rok částku 800 tisíc korun. Minimální částka při žádosti o dotaci je 20 tisíc Kč, maximem je pak 200 tisíc Kč. Žádat mohou jak firmy a jednotlivci na podporu zcela nového podnikání, ale i na vylepšení či rozšíření už existující nabídky.

Hlavním smyslem dotačního programu je podpořit rozšiřování nebo vylepšování služeb pro občany města i turisty. Vítány jsou tak třeba služby, které vytvoří nový turistický cíl či zážitek, ale i ty, jež rozšíří nebo zkrášlí současnou nabídku.

Podrobnosti ohledně podmínek a podání žádosti o dotaci naleznou zájemci na webu města (www.mesto-zatec.cz) pod dlaždicí Dotace města. Žádosti se podávají prostřednictvím podatelny městského úřadu nebo přes datovou schránku, kontaktní osobou je vedoucí Odboru správních činností, obecního živnostenského úřadu Pavlína Bednárová (bednarova@mesto-zatec.cz, tel. 415 736 320).

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ministerstvo zahraničí

Pane prezidente,proč si myslíte,že Lipavský je dobrý ministr zahraničí?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká Lípa: Městský úřad získal ocenění v soutěži Přívětivý úřad

11:33 Česká Lípa: Městský úřad získal ocenění v soutěži Přívětivý úřad

V rámci devátého ročníku soutěže Ministerstva vnitra ČR „Přívětivý úřad“ získal Městský úřad Česká L…