Zlín: Týden zdraví nabídne přednášky, preventivní měření i sport

04.10.2024 16:48 | Tisková zpráva

Sedm dnů nabitých programem, který cílí na zdravý životní styl, prevenci a osvětu v oblasti zdraví. Takový bude Týden zdraví, který statutární město Zlín uspořádá od pondělí 7. do neděle 13. října. Návštěvníci se mohou těšit na zajímavé přednášky, diskuze a praktická preventivní měření krevního tlaku, cholesterolu a cukru.

Zlín: Týden zdraví nabídne přednášky, preventivní měření i sport
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Součástí programu budou i akce ve zlínských školách, kde se žáci a studenti seznámí s principy zdravého životního stylu a prevencí nemocí. Týden zdraví je určen široké veřejnosti a všechny akce jsou zcela zdarma.

„Týden zdraví ve Zlíně je skvělou příležitostí pro každého, kdo se chce dozvědět více o tom, jak pečovat o své zdraví. Věřím, že si z programu vybere každý, od dětí ve školách až po seniory. Jsem ráda, že město Zlín podporuje zdravý životní styl a prevenci,“ uvedla náměstkyně primátora Jana Bazelová. Upozornila, že v rámci sportovního programu dojde také na jednu významnou novinku. V Sokolovně Štípa bude v úterý 8. října slavnostně otevřena nová lezecká stěna.

Týden zdraví zakončí v neděli 13. října podzimní vycházka v okolí Svatého Hostýna, která nabídne nejen krásný výhled na podzimní přírodu, ale i příležitost k aktivnímu pohybu. Zde si účastníci budou hradit dopravu. Odjezd bude v 6.40 z autobusového nádraží ve Zlíně (st. č. 4).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

Párování II.

Děkuji za odpověď o párování I., Párování tedy neprobíhá jen na mimořádných schůzích jinak vždy. Bude hlasování o zvýšení koncesionářských Tv a rozhlas. poplatků, hlasování o zvyšování věku odchodu do důchodu na běžné schůzi, nebo mimořádné? Vy opravdu věříte, že stávající koaliční strany se budou c...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Zlín: Týden zdraví nabídne přednášky, preventivní měření i sport

16:48 Zlín: Týden zdraví nabídne přednášky, preventivní měření i sport

Sedm dnů nabitých programem, který cílí na zdravý životní styl, prevenci a osvětu v oblasti zdraví. …