Dostálová (ANO): Migrační pakt nelegální migraci neřeší

07.05.2024 8:19 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Migračnímu paktu

Dostálová (ANO): Migrační pakt nelegální migraci neřeší
Foto: Reprofoto: ČT24
Popisek: Klára Dostálová (ANO)

Migrační pakt nelegální migraci neřeší, naopak ji spíše podporuje a zavádí povinnou solidaritu, neboli skryté kvóty (buď relokace, nebo výpalné) pro uprchlíky z Afriky a Blízkého východu. Povinnou solidaritu potvrdila i eurokomisařka Ylva Johanssonová.

Anketa

Prospěla by české demokracii korespondenční volba občanů ze zahraničí?

hlasovalo: 26874 lidí

Pašerácké gangy jen v loňském roce přepravily do Evropy 1,2 milionu nelegálních migrantů. Dle paní Nerudové tu ale žádné nemáme. Byť jde o problém, o kterém všichni dnes a denně čteme.

Posledních několik měsíců jsme také slyšeli, že není tak zle, protože ministr Rakušan dojednal výjimku speciálně pro Českou republiku kvůli ukrajinským uprchlíkům. Další lež. Žádná výjimka pro ČR neexistuje. Můžeme si zažádat stejně jako jiné země, ale opět se o tom bude rozhodovat v Bruselu, a ještě k tomu kvalifikovanou většinou.

Schválením migračního paktu pětikoalice zradila dlouhodobou pozici všech posledních českých vlád, politici ODS, STAN, Piráti, TOP 09 a KDU-ČSL reálně ohrozili naši bezpečnost, naši kulturu a náš způsob života. Ptáte se, co se s tím dá dělat? Není to složité.

Už 7. a 8. června jsou volby do Evropského parlamentu. Budeme potřebovat vaši pomoc, abychom to mohli celé napravit. Musíme jít volit, než bude pozdě, abychom ochránili Českou republiku a její budoucnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zeman (PRO): Rozdělení společnosti je dílem globalistů

12:16 Zeman (PRO): Rozdělení společnosti je dílem globalistů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rozdělení společnosti.