Kavij (KSČM): Žádná změna, Fialova demoliční četa nadále plní zadání Západu

20.07.2024 6:03 | Monitoring

Každodenní prosakující nové informace k dalšímu vývoji na Ukrajině pro Fialovu demoliční četu moc příznivé nejsou.

Kavij (KSČM): Žádná změna, Fialova demoliční četa nadále plní zadání Západu
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

„Nejmocnější“ muž skomírajícího Západu, dosluhující senilní americký prezident Biden, hlásí opětovný test na covid, a oprávněně se tak víří spekulace ohledně jeho skutečného zdraví. Po dalším neúspěšném atentátu na podporovatele mírového ukončení válečného konfliktu na Ukrajině (v minulosti slovenský premiér R. Fico) je nyní D. Trump již jen krůček od svého znovuzvolení do prezidentského úřadu.

Trumpovo zvolení znamená pohromu pro podporovatele liberální demokracie, která je navíc umocněna příchodem J. D. Vance na post viceprezidenta, jako symbolu trumpovské pravice a odpůrce globalizace a elit. Trumpova „dvojka“, která zřejmě nechá Ukrajinu padnout, se tak již nyní stává hrozbou pro představitele zdejšího válečného běsnění a samozřejmě pro představitele vojenského byznysu. Z tohoto pohledu maďarský premiér Viktor Orbán po ukončení své mírové mise může nadále, jak píší nenávistná mainstreamová média, odpočívat na ostrově Vis a čekat na společné jednání Trumpa s Putinem.

O mnoho lepší zprávy pro fašistické podporovatele Ukrajiny nepřichází ani z Německa. Pod tíhou nepříznivého ekonomického vývoje a důsledků migrační vítací politiky A. Merkelové, stále více a častěji „obohacující“ německou společnost, náš proexportní západní spojenec oznamuje snížení vojenské pomoci Ukrajině v příštím roce na polovinu, ze současných osmi miliard eur na miliardy čtyři.

Česká vláda v plné politické a ekonomické podřízenosti americkým zájmům pokračuje i za této situace nadále v plnění úkolů z pozice vazala. Generál Řehka, „obšťasten“ druhou mízou, papouškuje výzvy některých dalších přestavitelů států NATO k navýšení výdajů na zbrojení ze současného unijního závazku dvou procent HDP na „zatím “ 2,5 procenta, znamenající tak v případě naplnění další úpadek v ostatních resortech státu.

Vládní koordinátor strategické komunikace Otakar Foltýn přichází s dalším strašením v podobě aktivování článku 5 severoatlantické aliance, ke kterému může dojít i v případě kybernetického útoku.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Jaroslav Foldyna byl položen dotaz

Co přesně myslíte tím, že chcete stejný metr pro všechny?

V čem je podle vás nyní jiný a pro koho? A naopak, nemyslíte, že by třeba migrantům mělo být měřeno přísněji? My jim poskytujeme azyl, a když si toho neváží a páchají třeba trestnou činnost nebo přestupky, mělo by jim být podle mě měřeno přísněji.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Sehnalová (SOCDEM): Obor zdravotnické záchranářství se po letech vrací

23:00 Sehnalová (SOCDEM): Obor zdravotnické záchranářství se po letech vrací

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nového oboru zdravotnický záchranář na Univerzitě T…