Komínek (KSČM): Policisté přišli pro primátora našeho města. Už Stačilo!

08.08.2024 15:06 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zásahu policie v Chomutově.

Komínek (KSČM): Policisté přišli pro primátora našeho města. Už Stačilo!
Foto: archiv J. Komínek
Popisek: Zastupitel Ústeckého kraje za KSČM Jaroslav Komínek

Během předvčerejška si policisté přišli pro primátora našeho města a hned několik zaměstnanců městských a krajských organizací. Rozbili tím údajnou kriminální chobotnici, která měla manipulovat veřejnými zakázkami.

Lidsky by mě mrzelo, že po období klidu a rozvoje za našeho vedení města i kraje by se vrátily zpět šílené praktiky, které až moc živě připomínají řádění kmotrů z ODS před dvaceti lety.

Mimochodem většina z nich dodnes není odsouzena. Doufám, že aktuální případ mají policisté a státní zástupci zvládnutý o dost lépe.

Naše město, náš okres i náš kraj potřebují poctivé správce, kteří nebudou hrabat pod sebe, ale zamakají na tom, aby tu lidé chtěli žít a abychom byli v televizních zprávách jako příklady toho dobrého, ne toho nejhoršího, co se v Česku děje.

Rada kraje, které se obvinění z korupce dotklo už podruhé v krátké době, by měla dokončit své funkční období bez zásadních rozhodnutí, která by ovlivnila budoucnost kraje. Po volbách uděláme vše proto, aby činnost současné krajské rady byla prověřena a v případě zjištění nedostatků byly vyvozeny důsledky.

Pokud jde o město Chomutov, předpokládám, že jeho řízení se ujme statutární náměstek primátora, který co nejdříve svolá jednání všech stran zastoupených v zastupitelstvu, kde nás blíže seznámí se situací, jejími možnými důsledky a řešeními, která Rada města navrhuje pro zlepšení situace.

Věřím, že voliči řeknou zlodějně a korupci STAČILO!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Koupě, opravy i výstavbu dostupných bytů podpoříme

16:14 Ministr Bartoš: Koupě, opravy i výstavbu dostupných bytů podpoříme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nájemnímu bydlení.