Komínek (KSČM): Policisté přišli pro primátora našeho města. Už Stačilo!

08.08.2024 15:06 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zásahu policie v Chomutově.

Komínek (KSČM): Policisté přišli pro primátora našeho města. Už Stačilo!
Foto: archiv J. Komínek
Popisek: Zastupitel Ústeckého kraje za KSČM Jaroslav Komínek

Během předvčerejška si policisté přišli pro primátora našeho města a hned několik zaměstnanců městských a krajských organizací. Rozbili tím údajnou kriminální chobotnici, která měla manipulovat veřejnými zakázkami.

Lidsky by mě mrzelo, že po období klidu a rozvoje za našeho vedení města i kraje by se vrátily zpět šílené praktiky, které až moc živě připomínají řádění kmotrů z ODS před dvaceti lety.

Mimochodem většina z nich dodnes není odsouzena. Doufám, že aktuální případ mají policisté a státní zástupci zvládnutý o dost lépe.

Naše město, náš okres i náš kraj potřebují poctivé správce, kteří nebudou hrabat pod sebe, ale zamakají na tom, aby tu lidé chtěli žít a abychom byli v televizních zprávách jako příklady toho dobrého, ne toho nejhoršího, co se v Česku děje.

Rada kraje, které se obvinění z korupce dotklo už podruhé v krátké době, by měla dokončit své funkční období bez zásadních rozhodnutí, která by ovlivnila budoucnost kraje. Po volbách uděláme vše proto, aby činnost současné krajské rady byla prověřena a v případě zjištění nedostatků byly vyvozeny důsledky.

Pokud jde o město Chomutov, předpokládám, že jeho řízení se ujme statutární náměstek primátora, který co nejdříve svolá jednání všech stran zastoupených v zastupitelstvu, kde nás blíže seznámí se situací, jejími možnými důsledky a řešeními, která Rada města navrhuje pro zlepšení situace.

Věřím, že voliči řeknou zlodějně a korupci STAČILO!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Schiller: Čtyřkolky pro hasiče

18:12 Hejtman Schiller: Čtyřkolky pro hasiče

Ústecký kraj zakoupil dvě speciální terénní vozidla s požární nástavbou, alternativními sněhovými pá…