Konečná (BPP): Vánoční poselství

18.12.2016 10:59 | Zprávy

Mé vánoční poselství zní následovně: "Děkuji současné vládě za její skutky a počiny".

Konečná (BPP): Vánoční poselství
Foto: moravane.cz
Popisek: Bc. Šárka Konečná

Zejména za zlikvidování současného fungujícího systému Letecké záchranné služby. Za zákon o EET, za Protikuřácký zákon, za Zákon o kontrolním hlášení DPH, za kontroly kotle v domě, za kontrolu zbraní v domě, za pokuty pro urážení veřejné osoby. Za dohled nad tím, kdo může, či naopak nesmí vlastnit média, za to, kdy mohu otevřít ve svém obchodě, či hospodě a za jakých přísných podmínek. Za to, že každý s přístupem do národního Registru zdraví se dozví o tom, zda se neposírám, či jsem v cajku – nebo naopak mám rakovinu, či cokoli jiného za chorobu.

Dále také za to, že mi připravovaná cenzura internetu předloží to, jaký mám mít „správný názor“ a který naopak mít nemám.

Jsem zcela spokojena. Vím co nesmím. Jen se ptám, co v této „demokracii“, představované současnou vládou, vůbec ještě mohu a především SMÍM!?

Zřejmě jsem se narodila v nějakém mezidobí. Kdy se na „staré hodnoty“ příliš nehraje, ty „nové“ jsou „starými“ dehonestovány a ve spirále obojí neuznává nic. A tohoto jsem se fakt dožít nechtěla. Abych po x letech po „revoluci“ musela konstatovat to, že chci svobodu, ale ne v této „nařízené“ podobě, kterou nám nyní servíruje pár vládních, současných politiků.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

mír

To, že si většina lidí přeje mír, je logické a pochopitelné, ale zeptám se vás jinak. Když Ukrajina teď přistoupí na podmínky Ruska, vzdá se části svého území a zaváže se nevstoupit do NATO ani EU nebude tak její dosavadní snaha ubránit se, při které vyhaslo spousta životů úplně zbytečná? A má vůbec...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Na instalaci chytrých elektroměrů mají distribuční společnosti tři roky

15:14 Ministr Síkela: Na instalaci chytrých elektroměrů mají distribuční společnosti tři roky

Od 1. července 2024 začíná tříletá lhůta pro instalace nových chytrých elektroměrů všem zákazníkům s…