Kubisková (Přísaha): Proč máme tak drahé jídlo, i když ceny energií a zemědělci zlevňují?

23.08.2023 12:04 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu kv drahým potravinám.

Kubisková (Přísaha): Proč máme tak drahé jídlo, i když ceny energií a zemědělci zlevňují?
Foto: Facebook
Popisek: Karolína Kubisková

Nikdo ať mi netvrdí, že na trhu s potravinami nedochází k tržním selhání! ÚOHS sice podnět na prošetření smetl ze stolu a tvrdí, že se nic nestalo, já mu ale nevěřím.

Jak jinak mi vysvětlíte, že máme pořád tak drahé jídlo, i když ceny energií a také zemědělci zlevňují? Proč na podzim zvedlo SHODNĚ pět největších výrobců cukru cenu o 100 %? A to přesto, že ho vyrobíme víc, než spotřebujeme a jsme dokonce exportní zemí! I sám, dnes už exministr zemědělství, Nekula zpochybnil výroky antimonopolního úřadu o tom, že je všechno v pořádku.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Haas byl položen dotaz

Necháte si to od Babiše líbit?

On tvrdí, že ODS vždy kradla a vždy krást bude. Nevšiml jsem si ale, že byste proti tomuto jeho obvinění nějak vystoupili. Není to podle vás na žalobu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Vlček: Revitalizace brownfieldů je efektivní způsob, jak dát novou funkci nevyužitým místům

7:17 Ministr Vlček: Revitalizace brownfieldů je efektivní způsob, jak dát novou funkci nevyužitým místům

Opuštěné budovy a zanedbané areály se v českých městech a obcích stále častěji mění v místa, která o…