Ministr Válek: Kritici i škarohlídi tvrdili, že to nedává smysl. A teď? Mlčí

10.02.2024 8:18 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke koalici SPOLU.

Ministr Válek: Kritici i škarohlídi tvrdili, že to nedává smysl. A teď? Mlčí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek

O společné kandidátce SPOLU, kde do Evropského parlamentu společně kandidují zástupci TOP 09, ODS a KDU-ČSL bylo řečeno mnohé. Kritici i škarohlídi tvrdili, že to nedává smysl a proč to nepůjde. Realita je usvědčila z omylu, kandidátku máme a jsou na ní velmi kvalitní osobnosti. Lídrem za TOP 09 je Luděk Niedermayer a záda mu v první desítce kryjí Ondřej Kolář, poslanec z Prahy 6 a Lukáš Řádek - náměstek primátorky, oba velmi zkušení a kompetentní kandidáti.

Je jasné, že různé strany mají různé priority, ale na tom hlavním se shodneme. Budeme spolu prosazovat proevropské hodnoty, bezpečí našich občanů, omezení byrokracie pro naše podnikatele a posílení vlivu naší země v Evropské unii. Je zásadní, aby Českou republiku nereprezentovali v europarlamentu populisté a extrémisté. To jsou cíle, kvůli kterým se vyplatí dělat některé kompromisy.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Koalice má smysl, pomohla se dostat ke korytům kde jakému darmojedovi co nic nezná a neumí., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseanaboca , 10.02.2024 9:02:55
Ministr Válek: Kritici i škarohlídi tvrdili, že to moje řízení nedává smysl. A teď? Mlčí. Už to nikdo nepřežil a je klid.

|  5 |  0

Další články z rubriky

Ministr Bek: Některé školy budou potřebovat dlouhodobější řešení

12:06 Ministr Bek: Některé školy budou potřebovat dlouhodobější řešení

Ministr školství, mládeže a tělovýchovy Mikuláš Bek s dalšími zástupci vedení ministerstva jednal s …