Ministr Válek: Očkujme se pro plné školy

16.10.2022 17:14 | Ze sítí

Komentář k ohrožení školní výuky epidemií koronaviru

Ministr Válek: Očkujme se pro plné školy
Foto: Daniela Černá
Popisek: Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek

Práce učitele je svým způsobem posláním a je frustrující, když se mu nemůžete věnovat na plno a musíte se spolehnout na plošnou online výuku. Sám učím, takže tomu rozumím, byť vysokoškolská výuka se od té primární a sekundární liší. Ta praktická je do online prostoru nepřenositelná - na videu se prostě vařit nenaučíte a pochybuji, že taková výměna brzd se lépe ukazuje na videu než v dílně.

Nechci, aby se opakovaly plošné lockdowny a dělám pro to s odborným týmem maximum. Bohužel, koronavir nezmizel. Bohužel, je to stále nebezpečné onemocnění. Naštěstí máme očkování, které pomáhá předcházet vážnému průběhu onemocnění. Zdraví přeje připraveným, za tím si stojím jako ministr i jako lékař.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…