Okamura (SPD): Necháme kvůli genderové ideologii zničit ženský sport?

02.08.2024 19:05 | Monitoring

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na zápas alžírské reprezentantky v boxu Imán Chalífové s Italkou Angelou Cariniovou na olympiádě v Paříži

Okamura (SPD): Necháme kvůli genderové ideologii zničit ženský sport?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura, předseda SPD

Necháme ve jménu zvrácené generové ideologie masakrovat ženy? V alžírských barvách na olympiádě nastoupil(a) Imán Chalífová, který(á) je přitom z boxerských zápasů pod hlavičkou mezinárodní boxerské federace IBF vyřazen(a) kvůli vysoké hladině testosteronu. Olympijský výbor jí-mu ale umožnil závodit, což vyvolalo velké kontroverze.

A první zápas dal kritikům za pravdu, její (jeho) italská soupeřka Angela Cariniová totiž po necelé minutě zápas po extrémně tvrdých úderech vzdala a s pláčem opustila ring. „Vzdala jsem to, abych si zachránila život,“ prohlásila Cariniová. „Biologicky je to muž,“ uvedla na adresu svého soupeře. To zdaleka není první případ, kdy muži, kteří se deklarují jako ženy, dominují v ženských sportech a s přehledem poráží své ženské soupeřky.

Šílená neomarxistická genderová ideologie tvrdí, že pohlaví je sociální konstrukt (a je libovolně volitelné a měnitelné), nikoli biologická danost. Sociální inženýři pak chtějí, aby si chlapci hráli s panenkami, nosili šatičky a v dospělém věku, aby snad kojili či rodili děti. To je proti přírodě i proti zdravému rozumu. Nemyslíte? A nyní genderisté dokonce tvrdí, že existuje 100 pohlavních identit… A proč ne rovnou 1000? A proč ne 10 000?

Každý ale ví, že existují dvě pohlaví – muž a žena. Ostatní jsou problémy s identitou. A každý ví, že manželství a rodinu mohou založit jen muž a žena. Vůči těmto lidem s odlišnými preferencemi máme mít soucit, jejich životní styl se ale nesmí stát pro společnost normou či vzorem k obdivu.

Sexuální orientace je soukromou záležitostí každého. Hnutí SPD odmítá perzekuci homosexuálů či trans-sexuálů a homosexuálové i trans-sexuálové mají dle nás právo na stejné občanské svobody jako ostatní občané. Největším nebezpečím pro homosexuály jako osoby je v současnosti nenávistný islám, který prosazuje trest smrti za homosexualitu. Podle hnutí SPD je základem státu ale tradiční rodina, ve které táta s mámou vychovávají děti. Tradiční rodina si od státu zasluhuje všestrannou podporu a ochranu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Korupce

Takových, co slibovali, jak zatočí s korupcí tu už bylo. V čem spočívá ten váš plán, jak s ní skoncovat? A za dobu, co jste ve sněmovně, předložili jste nějaký návrh, který by korupci zabránil? Jaký? Protože jak píšete, dochází k ní pořád

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Aktuální situace na Ukrajině aneb Není co slavit

9:15 Vích (SPD): Aktuální situace na Ukrajině aneb Není co slavit

Letní ofenzíva Ukrajiny selhala a nesplnila očekávání. Ruská vojska v oblasti Donbasu urputně a sice…