Rajchl (PRO): Bruselská propaganda vůči osobnosti, která netancuje podle jejich notiček

11.10.2024 8:19 | Monitoring

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na kritiku maďarského premiéra Orbána europoslankyní Nerudovou

Rajchl (PRO): Bruselská propaganda vůči osobnosti, která netancuje podle jejich notiček
Foto: Hans Štembera
Popisek: Šěf strany PRO Jindřich Rajchl

Danuše Nerudová se jala na svém twitterovém účtu kritizovat Viktora Orbána. Že prý by se styděla mít jej za přítele, protože rozdává víza Rusům a jeho poradce prý zpochybnil maďarský odboj proti sovětské okupaci.

Já bych si mladé a pohledné obchodnici s doktorandskými diplomy, vřele doporučoval, aby do těchto hlubokých vod maďarských reálií příliš nezabrušovala, neboť by z nich taky nemusela bez újmy vybrousit.

Anketa

Jakou měsíční apanáž by měla dostávat manželka prezidenta České republiky?

97%
0%
hlasovalo: 9720 lidí

Když ponechám stranou, že Maďaři vydali ruským občanům v minulých dvou letech sedm víz, zatímco Němci přes sto tisíc, takže veškeré plky o vpouštění ruských špiónů do Evropy přes Maďarsko jsou jen bruselskou propagandou vůči osobnosti, která netancuje podle jejich notiček, tak to byl právě Viktor Orbán, jenž jako první politik z celého východního bloku již v červnu 1989 u příležitosti obnoveného pohřbu bývalého maďarského předsedy vlády Imreho Nagye, jenž byl po vykonstruovaném procesu v roce 1958 popraven, nalezl odvahu k tomu, že veřejně vyzval sovětská vojska, aby odešla z Maďarska.

Chápu, že pro někoho, kdo bez svého "deníčku" nedá dohromady ani datum, kdy Česká republika vstoupila do NATO a EU, se jedná o zcela novou informaci, nicméně o to víc by bylo fajn, aby se neopírala do člověka, jenž riskoval svou svobodu při boji proti totalitě v době, kdy ona ještě tahala kačera po dvoře.

Nicméně z tohoto místa mohu tuto novou posilu Lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy univerzity ujistit, že se nikdy za přátelské vztahy s Viktorem Orbánem stydět nebude muset. On se jednak liberálními levičáky moc nepaktuje a jednak ani náznakem netuší, že někdo jako Danuše Nerudová vůbec existuje.

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Nahrady

Dobrý večer, pane ministře, chci se zeptat, zda Vám přijde v pořádku do budoucna náhrada první dámě za výlohy spojené a její činností pro stát v částce cca 100 000,- Kč měsíčně? Opravdu, v dnešní době? Nechci být vulgární, ale v dnešní době, kdy spoustu lidí neví kudy kam a je to tragické, Vám to př...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 7 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Jednání s ODS ztroskotala především kvůli osobním ambicím senátora Červíčka

12:12 Mašek (ANO): Jednání s ODS ztroskotala především kvůli osobním ambicím senátora Červíčka

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k sestavení koalice v Královéhradeckém kraji