Rajchl (PRO): Víte, co je "deputinizace"?

05.06.2024 10:21 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nákupu ruského plynu a ropy přes prostředníky a za vyšší ceny

Rajchl (PRO): Víte, co je "deputinizace"?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Šěf strany PRO Jindřich Rajchl

Jedná se o novotvar v našem jazyce, označující technologický proces, kdy se plyn či ropa, pocházející z území Ruské federace, transferuje přes potrubí třetího státu, aby následně dorazila na území koncového odběratele zcela očištěná od ideologických zplodin.

Náklady na jeho realizaci činí zpravidla 200 až 300 procent z původní ceny dané komodity, což je sice z ekonomického hlediska krajně nevýhodné, avšak pro vládu, hlásící se k hodnotové politice, zcela zanedbatelné. Ostatně nakonec to zaplatí její občané, a ještě jim za to jejich méně důmyslná část zatleská.

Deputinizace je využívána zejména v Evropě, a to především ze strany zemí, vykazujících stupeň maximální servility k politice ekonomického kolonialismu, realizované již mnoho let ze strany USA.

Na absolutní špiče mezi všemi těmito zeměmi se již třetím rokem drží Česká republika. Petr Fiala tak znovu dokazuje, že je světovým lídrem i v této oblasti! Gratulujeme a posíláme klíčenku PRO!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čunek (KDU-ČSL): Vsetín podpoří zvelebení psychiatrické ordinace

20:11 Čunek (KDU-ČSL): Vsetín podpoří zvelebení psychiatrické ordinace

Příspěvek 450 tisíc korun na rekonstrukci ordinace psychiatrie a vylepšení jejího vybavení schválili…