Rajchl (PRO): Zelenskyj je chcimír!

10.09.2024 18:09 | Monitoring

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na prohlášení ukrajinského prezidenta, že chce ukončit válku už na podzim

Rajchl (PRO): Zelenskyj je chcimír!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Šěf strany PRO Jindřich Rajchl

Včera nám naši žurnalisté oznámili, že Scholz má mírový plán, jenž počítá se ztrátou části území Ukrajiny. Dnes pro změnu Zelenskyj zase říká, že chce válku ukončit už na podzim. Prý spoléhá na Západ, že zatlačí na Rusko, aby akceptovalo mírové podmínky přijatelné pro Ukrajinu.

Sice tedy nevím, čím chce Západ tlačit, protože už vytlačil všechno, co mohl, nicméně s potěšením konstatuji, že se nám po celém světě množí chcimíři jak houby po dešti. Kde jsou ty časy, kdy se tady všichni bili v prsa, že "válka skončí, až vyženeme Rusko z Donbasu a Krymu". S napětím čekám, kdy náš mainstream a twitterová kavárna začnou spílat Scholzovi a Zelenskému do Putinových agentů a ruské páté kolony - přesně to totiž psali o mně, když jsem prosazoval mírové řešení já.

Anketa

Chcete, aby se prezident Pavel ucházel o druhé volební období?

4%
95%
hlasovalo: 35192 lidí

Kdyby tihle váleční štváči pochopili, že šlo jen o to vyprázdnit muniční sklady, aby měly zbrojovky kam naskladnit nové zboží, a o odtržení Evropy od ruských energií, tak jsme mohli mít o několik desítek padlých méně a Bachmut, Avdijivka či Pokrovsk mohly být i nadále kontrolovány Ukrajinou. Teď už vám je Rusko nedá, ani kdybyste tlačili sebevíc. Tenkrát jste totiž o míru mohli s Putinem jednat jako rovný s rovným. Dnes už ho budete kvůli své aroganci a hlouposti o ten mír na kolenou prosit.

A na závěr jeden můj osobní vzkaz:

Tak co, milí lepševici, jak dlouho vám bude ještě trvat, než pochopíte, že jste tady s vašimi modrožlutými vlaječkami dělali pouze užitečné idioty západnímu vojensko-průmyslovému komplexu? Vsadím se, že si to stejně nepřiznáte a stejně jako ta kyjevská loutka v zelené mikině budete nazývat tuhle faktickou kapitulaci "plánem vítězství". Mimochodem, tohoto vašeho "hrdinu svobodného světa" už drtivá většina Ukrajinců z duše proklíná, a až tam konečně uspořádají volby, tak ho vyženou z prezidentského paláce svinským krokem.

Kdyby ta vaše naivita nestála tolik zbytečně vyhaslých životů, tak bych se vám teď jen vysmál. Takhle vaší svazáckou angažovaností, která byla hlavním motorem nesmyslného prodlužování hlubokého lidského utrpení, ale neskonale pohrdám.

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jaroslav Foldyna byl položen dotaz

Co přesně myslíte tím, že chcete stejný metr pro všechny?

V čem je podle vás nyní jiný a pro koho? A naopak, nemyslíte, že by třeba migrantům mělo být měřeno přísněji? My jim poskytujeme azyl, a když si toho neváží a páchají třeba trestnou činnost nebo přestupky, mělo by jim být podle mě měřeno přísněji.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mánek (ANO): Letošní Jablonecká Perle se povedla, odhalila ale velký střet zájmů

13:02 Mánek (ANO): Letošní Jablonecká Perle se povedla, odhalila ale velký střet zájmů

Statutární město Jablonec nad Nisou si koupilo vlastní akci Jablonecká Perle od společnosti SUNDISK …