Rozvoral (SPD): Tahle země je naše, nenechme si ji ukrást. Přidejte se k nám

20.10.2017 18:27 | Zprávy

Milí přátelé, před několika minutami se v celé České republice otevřely volební místnosti a je jen na nás všech, jak naložíme se svým volebním hlasem ve volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.

Rozvoral (SPD): Tahle země je naše, nenechme si ji ukrást. Přidejte se k nám
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Já mám jasno, a proto jsem svůj hlas dal hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) a to hlavně proto, že je jediným politickým uskupením s vlasteneckým programem, které podle předvolebních průzkumů může překonat 5% hranici nutnou pro vstup do Parlamentu.

Hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) bude v prvé řadě hájit zájmy České republiky a českých občanů. Říkáme jasné ne nelegálním imigrantům, ne teroristům, ne diktátu Bruselu. Budeme tvrdě prosazovat zákaz propagace islámské ideologie, která je neslučitelná s evropskou demokracií a svobodou. Mezi naše hlavní priority patří prosazení ústavního zákona o obecném referendu, přímá volba a odvolatelnost všech politiků a jejich osobní, hmotná a trestní odpovědnost včetně soudců a státních zástupců.

Pokud Vám záleží na tom, aby byla Česká republika suverénním a bezpečným státem, kde v tradičních rodinách vyrůstají děti, které jsou základem státu a zárukou udržení vlastní kultury, zvyků, tradic a tím pádem národa jako takového, podpořte prosím svým hlasem hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD).

Převzato z profilu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jan Skalický byl položen dotaz

To myslíte vážně, že tu žádné povodně nejsou?

A co to tedy podle vás je? Nestydíte se? Vždyť v důsledku povodní vyhaslo několik životů, spousta lidí přišlo o střechy na hlavou a o svůj majetek. To jste tak asociální nebo jste úplně mimo? A fakt myslíte, že má kdokoliv z této tragédie radost? Možná tak vy, jelikož jste ji evidentně zneužil ke sv...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Balaštíková (ANO): Už je tu zase kádrová politika

13:09 Balaštíková (ANO): Už je tu zase kádrová politika

Pro mladší generace připomenu, že za totality provozovali komunisti tzv. kádrovou politiku, což byl …