STAN: Peníze na kampaň získáme z úvěru a vlastních prostředků

20.04.2017 6:29 | Zprávy

Starostové a nezávislí plánují utratit za společnou volební kampaň s KDU-ČSL, SNK ED a dalšími regionálními stranami asi dvacet milionů korun. Polovinu získají díky bankovnímu úvěru, polovinu z vlastních zdrojů.

STAN: Peníze na kampaň získáme z úvěru a vlastních prostředků
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

„Financování části volební kampaně za STAN bude stát na dvou pilířích. Jedním je bankovní úvěr a druhým vlastní prostředky. Plánujeme si vzít bankovní úvěr v hodnotě deseti milionů korun, stejně velkou částku by měly tvořit příspěvky ze státního rozpočtu a dary, které jsou kryty darovací smlouvou a jsou v souladu se zákonem zveřejněny na našem transparentním účtu. Dohromady plánujeme na volební kampaň za STAN vynaložit kolem dvaceti milionů korun,“ říká předseda STAN Petr Gazdík.

Finance hnutí spravuje od republikového sněmu člen předsednictva STAN Věslav Michalik, radní Středočeského kraje pro oblast hospodářského a regionálního rozvoje a starostaDolních Břežan.

Veřejnost si kdykoliv může prohlédnout stav transparentního účtu a transakční historii na www.starostove-nezavisli.cz/kontakt/hlavni-kancelar.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Černochová byl položen dotaz

Paní ministryně

Dobrý den, paní ministryně, nezlobte se, že k vám budu upřímný, ale nemyslíte, že vám ta funkce ministryně až moc stoupla do hlavy, a že si spory s Řehkou jen škodíte? Já moc nechápu, proč by nemohl mít oficiální profil na sociální síti, vždyť čím lepší komunikace, tím jen líp nebo z čeho máte strac...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svobodní: Musíme přestat uměle handicapovat naše podniky a domácnosti

23:08 Svobodní: Musíme přestat uměle handicapovat naše podniky a domácnosti

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na umělé zdražování elektřiny