Senátor Václavec: Nemocnice se potýká s následky povodně. Nejde voda, nejde elektrická energie

17.09.2024 18:01 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důsledkům povodně.

Senátor Václavec: Nemocnice se potýká s následky povodně. Nejde voda, nejde elektrická energie
Foto: Jan Štěpán
Popisek: Senátor Ladislav Václavec

Hezké pracovní odpoledne přátelé!

Dneska jen pár praktických informací. Nemocnice se potýká s následky povodně. Nejde voda, nejde elektrická energie, kterou postupně, díky velké pomoci HZS obnovujeme pomocí dieselových agregátů. Před chvíli jsme spustili internet a obnovujeme sítě v nemocnici. Naše péče o pacienty je omezená, v tomto týdnu nebudeme poskytovat plánovanou péči, jen akutní.

Lékárna je v provozu, prosím, noste si k doplatkům hotovost. Velké množství našich zaměstnanců se potýká se zatopením svých domů, někteří zde byli 3 dny v kuse. Opravdu velké díky všem.

Zítra napojíme jeden RTG přístroj a elektřinou zásobíme prakticky všechna pracoviště. Vzhledem k tomu, že máme spousty bahna, práce s čištěním sklepů, kde musíme urychleně vynosit veškerý zničený nábytek, omezíme od zítřka návštěvy na odděleních v hlavní budově. Rovněž prosíme návštěvníky, aby nám nebrali vodu, která je určena výhradně pro naší kuchyň a naše pacienty, kteří si nemohou dojít k Bille či na jiná místa. Prosím zítra všechny zaměstnance, kteří se dostanou na své pracoviště a nebudou mít, vzhledem k okolnostem, co na práci, aby se od rána hlásili v zasedačce na ředitelství. Všechny využijeme, jak pro pomoc u pacientů, tak i pro hrubý úklid a vynášení nábytku. I případné další pomocníky určitě uvítáme. Jen holínky, čelovku a úsměv s sebou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Raduan Nwelati byl položen dotaz

Garance státu

Neměl by kromě cen energií, stát garantovat lidem hlavně dostupné bydlení a taky ceny potravin? Máte dojem, že to tato vláda dělá?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Vrecionová (ODS): Jozef Síkela získal velmi dobré ekonomické portfolium

8:02 Vrecionová (ODS): Jozef Síkela získal velmi dobré ekonomické portfolium

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k postu eurokomisaře pro mezinárodní partnerství, kte…