Senátorka Zwyrtek Hamplová: Kdo jim dovolil riskovat naše životy?

03.06.2024 10:21 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k aktivaci stíhaček F-35 s jadernými zbraněmi v Evropě

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Kdo jim dovolil riskovat naše životy?
Foto: Archiv PL
Popisek: Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová

NATO dělá neuvěřitelné věci. Chce nás evidentně vtáhnout do války a obětí má být po Ukrajině patrně celá Evropa. Kdo jim dovolil takto riskovat naše životy?

Neuvěřitelné, tyto provokace… Jsou zcela zbytečné a směřují k jedinému - k vyvolání širší války. Marné, zbytečné, ničivé, tragické… K ničemu jinému to nevede. Pokud ještě někomu nedochází, že takto je to od počátku a že válka na východě by nebyla, kdyby nebyla vyprovokována porušováním dohod a dalšími příhraničními kroky, je slepý. Toto je ale takové ohrožování životů nás všech, až je to neskutečné, že si to ti nahoře takto bezohledně a bez jakéhokoli ohledu na evropské obyvatelstvo dovolí.

Do Eveopského parlamentu proto volme pouze jednoznačně pro mír vyhraněné kandidáty, a posilme tak v EP hlasy pro okamžité ukončení války na východě, ne její eskalaci. Jako to mají ti nahoře evidentně v plánu. Opravdu neuvěřitelné, podobné provokativní kroky na našem, evropském území.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

spíš to vypadá, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusevipera , 03.06.2024 10:33:14
že obětí války nemá být celá evropa ale všechno je zaměřeno na státy bývalého východního bloku. A my s tou militaristickou bandou ve vedení státu budeme na řadě jako jedni z prvních. Takoví portugalci ale i další se možná o nějaké válce dozvědí jen z novin.

|  5 |  0

Další články z rubriky

Šichtařová (Svobodní): V Praze 4 vyhrála stádnost, progresivismus, levice, konformita se systémem

22:14 Šichtařová (Svobodní): V Praze 4 vyhrála stádnost, progresivismus, levice, konformita se systémem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výsledkům voleb do Senátu na Praze 4.