Sláma (Trikolora): Hloupost prezidenta nabírá obludných rozměrů.

06.10.2024 12:16 | Monitoring

Za svou politickou praxi jsem poznal že nejhorší politici jsou bývalí novináři, dnes tam musím přiřadit i vojáky. Samozřejmě že jsem od samého počátku věděl že Petr Pavel bude tragédie, ale musím přiznat že takovou katastrofu jsem nečekal.

Sláma (Trikolora): Hloupost prezidenta nabírá obludných rozměrů.
Foto: Archiv JS
Popisek: Místopředseda Trikolory Josef Sláma

Nestoudnost, ztráta soudnosti, výsměch, politická hloupost, neobratnost, netečnost, nebetyčná drzost, to vše je požadavek na odměny či náhrady pro stávající první dámu Pavlovou.

Petr Pavel je ve své podstatě antipolitik , člověk který do své pozice byl uměle vytvořen. U každého jeho vyjádření cítíme mělkost, bezradnost , absenci pochopení daného problému. Je to muž jemuž funkce prezidenta opravdu nesedí, až člověka mrazí při pohledu na jeho zoufalé angažmá.

Za svou politickou praxi jsem poznal že nejhorší a nejméně schopní politici jsou bývalí novináři, dnes tam musím přiřadit i vojáky. Samozřejmě že jsem od samého počátku věděl že Petr Pavel bude tragédie, ale musím přiznat že takovou katastrofu jsem nečekal.

V rámci rozpočtu se určitě nejedná o zásadní položku, však co do vzkazu k veřejnosti, to rozhodně marginálie není. Prezident a jeho okolí vykazují znak papalášství, neempatie, odtržení od reality. Ale jde i o naprosté selhání PR a komunikace KPR. Důchodcům se ubírá, vše se zdražuje, hlavně že má politručka nové šaty. Možná se dá říci, co jsme si zvolili to máme, za blbost se hold platí.

Josef Sláma

  • Trikolora
  • Místopředseda Trikolory
  • zastupitel měst. části

Článek byl převzat z Profilu Josef Sláma

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 25 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

KSČM: Vláda dál zadlužuje Českou republiku na úkor občanů

14:12 KSČM: Vláda dál zadlužuje Českou republiku na úkor občanů

Poslední týdny na české politické scéně jsou spojeny nejen s krajskými a senátními volbami, ale i ps…