Svoboda (ODS): Vláda musí jasně říct, jak je připravena na šíření koronaviru

27.01.2020 22:41 | Zprávy

Komentář místopředsedy zdravotního výboru za ODS.

Svoboda (ODS): Vláda musí jasně říct, jak je připravena na šíření koronaviru
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec ODS Bohuslav Svoboda

V souvislosti s koronavirem koluje ve veřejném prostoru tolik informací, že se v nich téměř nelze orientovat. Doporučení a opatření ministerstva zdravotnictví veřejnosti na klidu zrovna nepřidávají. Vláda by měla veřejnost ujistit, že je na řešení možného šíření nákazy skutečně připravena a lidem v ČR nebezpečí nehrozí. Proto chceme na jednání Sněmovny zařadit bod ‚Informace Vlády ČR k opatřením souvisejícím s šířením koronaviru‘.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jan Tecl, MBA byl položen dotaz

Nemyslíte, že je třeba pomoc hlavně lidem, ne bankám?

Dobrý den, můžete mi vysvětlit, jaký smysl mají poplatky za předčasné splacení hypoték? Proč trestat ty, co se chtějí a mají možnost se zbavit dluhů? Vždyť banky na úrokách i tak dostávají dost a žadatelé, hlavně mladí, mají dost problémů s tím vůbec na hypotéku dosáhnout, tak proč jim ještě ODS a T...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Netolický: Poslední zastupitelstvo v konsenzu a slavnostně

20:07 Hejtman Netolický: Poslední zastupitelstvo v konsenzu a slavnostně

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k poslednímu zasedání zastupitelstva Pardubického kra…