Filip Turek

  • AUTO
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.10.2024 20:03:00

Jestli antiintervencionismus někdo vnímá jako proruskost, měl by se léčit s duše

Jestli antiintervencionismus někdo vnímá jako proruskost, měl by se léčit s duše

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na článek o hlasování v Evropském parlamentu

 "Jestli principiální anti-intervencionismus někdo vnímá jako proruskost, měl by se začít léčit s duševní poruchou. Tyto rezoluce zpravidla předkládají pro blokování potřebné práce parlamentu aktivisté ze zeleně progresivistických stran a v době pádu průmyslu v Evropě bohorovně a směšně rozhodují raději o prázdných postojích k dění ve všech koutech světa.

Přesto se snažíme jejich návrhy racionalizovat, to je při průběžném hlasování o návrhu automaticky zpravidla odmítáno, a proto budu tyto směšné návrhy aktivistů vždy z principu také odmítat, nebo ignorovat, ať se bude jednat podle vás o proruský, proamerický, nebo třeba pročínský postoj. Důvody hlasování vždy do pár dnů zveřejňuji na stránkách Europarlamentu."

To jsem odpověděl dalšímu uplacenému a zjevně proruskému novináři, soudruhu Svorníkovi. Ale těmto kolaborantům nejde o objektivitu... Úkol zněl jasně: Racionálního a oblíbeného politika onálepkovat, a posilovat tak reálně Rusko a pomoci tomu, kdo zaplatil... No a také aby se klikalo na článek...

(článek o údajných proruských postojích europoslance Turka najdete ZDE)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama