Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.08.2024 11:17:00

Co nám to naše vláda a pan premiér tvrdí za lži?

Co nám to naše vláda a pan premiér tvrdí za lži?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu naší ekonomiky

 Podle NKÚ naše ekonomika loni reálně klesla a ČR měla druhou nejvyšší inflaci v EU. Ja kto, že nejsou peníze na důchody či platy, když se navyšuje armádní rozpočet a rozpočet Ministerstva vnitra? A kdy přestane pan ministr zahraničí s tím hloupým strašením, že pokud vyhraje Rusko, pak bude ohrožena naše bezpečnost a prosperita?

Pokud vím, tak naši bezpečnost ohrožuje tato vláda dodávkami zbraní a munice na Ukrajinu a prosperitu ohrozila právě svojí špatnou energetickou politikou. Kdy již konečně dojde k tomu, aby se voličům rozsvítilo v lampáši?

Pokles reálné kupní síly, zdražení výdajů na domácnost či zdražení potravin a dalšího zboží je zřejmé. Tak jako predikce Ministerstva financí o nějakém růstu v tomto roce. Proč se zvyšování zadlužení ČR považuje za úspěch? A proč novináři a veřejnoprávní média neříkají pravdu o skutečném stavu naší ekonomiky, a namísto toho se zaměřují na sousední Slovensko?

Přiklášlování skutečného stavu naší společnosti povede k neřešení problémů, které tato vláda přivodila.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama