Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.05.2017 20:47:19

Zítra nás bude Brusel opět "školit"

Zítra nás bude Brusel opět "školit"

Co mne vysloveně uráží, je přístup premiéra Vlády ČR a Ministra zahraničních věcí ČR, kteří se proti této vysloveně účelové aktivitě Bruselu nijak nevymezili, neprotestovali – asi v zájmu posílení naší národní hrdosti?!

Musím znovu konstatovat, že se zde řeší něco, co bylo iniciováno bez diskuse NEZÁKONNÝM způsobem - v normálním právním státě vše, co by bylo takto protizákonně získané, automaticky ztrácí jakoukoliv právní relevanci. Neustále se nejen na domácí scéně, ale díky některým našim patolízalům i na scéně Evropského parlamentu projednává něco, co nebylo nijak prokázáno. Pánové a dámy z Evropského parlamentu asi nemají nic pořádného na práci a zabývají se věcmi, které je Česká republika schopna vyřešit sama, bez bruselských byrokratů. 

Docela by mne v těchto souvislostech zajímalo, jak tento iniciativní "evropský výbor pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci" posoudil (posoudí) například cenzurování mediálních zpráv v SRN, týkající se migrační krize, cenzurování zpráv a "No-Go" zónách atp. - kdopak, jak a z jakých důvodů asi ovlivňoval německá média, aby náhodou nepronikly zprávy o reálné situaci v řadě německých měst a obcích, zprávy od německých a francouzských policistů a kriminalistů o pokusech a trestných činech, o znásilněních a jiných "potížích" v souvislosti s vítací politikou madam Merkel. Madam to určitě nebyla, to je přece vyloučené....opravdu?! Bez ohledu na celé nezákonné pozadí této kauzy to v Bruselu silně zavání výběrovou účelovostí a nátlakem, vzkazem, že co je dovoleno pánovi, není dovoleno kmánovi - tedy varování, že si tu  nesmíme moc vyskakovat. Samozřejmě mnohého napadne i otázka - komu to slouží? Komu pak pan A. Babiš a Hnutí ANO2011 překáží a v čem?

Zajímalo by mne, jak tento výbor posoudil Evropskou odzbrojovací směrnici, tedy k něco, co se přímo dotýká naší občanské svobody vlastnit zbraň, stejně jako obdobného záměru madam Merkel a spol. opakovaně prosadit  migrační kvóty, nebo další výplod Bruselu - Evropskou antidiskriminační směrnici ... a další a další "geniální iniciativy" politiků EU totálně odtržených od reality...Jestli je toto způsob, jak nás přesvědčit o užitečnosti udržet celistvost EU, o tom, že EU se bude chovat spravedlivě, padni komu padni, pak si opravdu nemohli zvolit horší taktiku - tož jen tak dále....

Zajímalo by mne jak politici zastoupení ve výše uvedené komisi například komentovali skutečnost, že práva žen ve světě bude hájit komisař OSN ze Saudské Arábie!!!, jaká spravedlnost je v tom, že UNESCO odmítá uznat právo Izraelců, aby si určili jako své hlavní město Jeruzalém!!!

Že se k nám Brusel chová, jak se chová, je nechutné, ale svým způsobem i pochopitelné - co není pochopitelné a co mne vysloveně uráží, je přístup premiéra Vlády České republiky a Ministra zahraničních věcí České republiky, kteří se proti této vysloveně účelové aktivitě Bruselu nijak nevymezili, neprotestovali - pravděpodobně  v zájmu posílení naší národní hrdosti?! Nebo jde snad hlavně o to, nepřibouchnout si dveře k nějaké exkluzivní bruselské trafice? Vážení pánové, ať je to jak chce, špinavé prádlo se pere doma....na to opravdu nepotřebuji vysokou diplomatickou...takže Vám opět gratuluji k Vaší nečinnosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama