ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2020 7:46:00

Na ženu dokáže zaútočit jen zbabělec nebo deviant

Na ženu dokáže zaútočit jen zbabělec nebo deviant

Komentář na facebookovém profilu k nárůstům útoků na ženy ve francouzském regionu Alsasko

V obou případech za to musí tvrdě zaplatit. Opravdu netuším, kdo má podobné útoky, o kterých píší média, na svědomí, ale jejich pachatelé zaslouží tvrdé tresty. (viz zde)

Média v poslední době z pro mne neznámého důvodu neuvádějí bližší informace k pachatelům podobných skutků. V podstatě je však jedno, zda se rolí agresívních moralistů hostí místní puritáni nebo třeba migranti z jiných kultur. Podobné chování není normální a ve vyspělé společnosti je naprosto nepřípustné.

Nikdo nemá právo bezdůvodně fyzicky útočit na jiného člověka, tím spíše na ženu. Po tom, zda má oblečenu sukni nebo šortky, nikomu nic není.

Vím, že se podobné skutky dějí aktuálně ve Francii a mí kritici budou tvrdit, že je to daleko, ale Francie je stejně, jako naše země, součástí Evropy. Navíc řada lidí z České republiky jezdí do Francie na dovolenou a nikdo nechce riskovat, že se zde jeho žena, přítelkyně, dcera nebo třeba vnučka stane obětí jakéhokoliv útoku. A už vůbec nesmíme dopustit, aby se podobné útoky začaly vyskytovat i v dalších zemích.

Evropu musíme chránit a je dobře, že se tamní vláda incidenty hodlá vážně zabývat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama