Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.01.2024 11:17:00

Ve volbách do Evropského parlamentu podpoříme Svobodné

Ve volbách do Evropského parlamentu podpoříme Svobodné

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany ke kandidátům do Evropského parlamentu

 Strana soukromníků České republiky se rozhodla podpořit Svobodné v letošních volbách do Evropského parlamentu. Jsme přesvědčeni, že je důležité netříštit síly a dát šanci těm kandidátům, kteří opakovaně prokázali, že mají dlouhodobě konstantní postoj k budoucímu fungování Evropské unie.

Tedy těm kandidátům, kteří budou kompetentní a odvážní k tomu, aby neoblomně hájili českou suverenitu a české národní zájmy, vzepřeli se další federalizaci EU, zastavili Green Deal se všemi jeho negativními dopady na české podnikatele a živnostníky, hájili svobodu slova i svobodný trh, na kterém bude mít každý možnost se uplatnit bez zbytečné byrokracie, účelových dotací, úřednického šmírování a buzerování.

Věříme, že Svobodní společně s námi a dalšími spojenci mají šanci opět zaujmout místo v Evropském parlamentu, a tímto volebním úspěchem se podaří nastartovat změny, které v důsledku povedou k návratu pravicových myšlenek i do naší Sněmovny.

Zároveň věříme, že tímto spojením zabráníme dalšímu vzestupu účelových a byznysových projektů, a dáme voličům další impuls k tomu, aby i tentokrát šli k volbám a dali hlas těm, kteří se nejen pravicově tváří, ale také pravicově konají.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama