ČSSD – Česká suverenita sociální demokracie

Hájíme zájmy ČR cssdlidem.cz
  • ČSSD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2024 10:21:00

ČSSD svolává svůj sjezd

ČSSD svolává svůj sjezd

Na pátečním zasedání rozhodla Republiková rada ČSSD o svolání mimořádného sjezdu strany.

 „Vzhledem k tomu, že po oznámení expremiéra Ing. Jiřího Paroubka, že vstoupil do ČSSD, nám roste členská základna každým dnem a již se více než ztrojnásobila, rozhodla dnes republiková rada na můj návrh o svolání mimořádného sjezdu strany. Jsme přesvědčeni, že všichni nově příchozí členové ČSSD mají právo společně s námi rozhodnout o dalším programovém směřování strany i o tom, kdo bude do budoucna stranu na nejvyšších stranických postech reprezentovat,“ sdělila předsedkyně strany Mgr. Jana Volfová.

Sjezd strany se uskuteční dne 17. února v Praze. Vedle delegátů strany se jej zúčastní i předsedové stran a spolků, které s ČSSD spolupracují v rámci hnutí Nespokojení.

„Proto vyzývám všechny skutečné sociální demokraty, aby neváhali a přidali se k nám. Vždyť na politické scéně dnes autentická, vlastenecká sociální demokracie, která brání jak suverenitu České republiky, tak především lidi práce a sociálně potřebné, opravdu chybí. A takovou stranou ČSSD bezesporu je,“ zakončila předsedkyně ČSSD.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama