ČSSD – Česká suverenita sociální demokracie

Hájíme zájmy ČR cssdlidem.cz
  • ČSSD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.02.2024 4:31:00

Počet nominací na předsedu ČSSD pro expremiéra Paroubka narůstá

Počet nominací na předsedu ČSSD pro expremiéra Paroubka narůstá

Sobotní konference ČSSD v Liberci byla další z krajských předsjezdových konferencí. Organizace v Libereckém kraji má již přes dvacet členů a počet se každý den navyšuje.

 „Ještě donedávna jsme byli členy dnešní SOCDEM, ale ta se změnila v progresivistickou liberální stranu, nerozlišitelnou od TOP či Zelených,“ řekl nově zvolený předseda kraje, dlouhodobý tajemník ČSSD Michal Wildner.

„Proto jsme velmi rádi, že můžeme v ČSSD - České suverenitě sociální demokracii pokračovat v tradiční sociálně demokratické politice. Jednou z priorit současné politiky ČSSD bude i ochrana střední třídy, lidí práce, kteří se každým dnem díky politice pětikoalice propadají hlouběji do chudoby. To musíme zastavit a vrátit jejich životní úroveň tam, kde za vlád Ing. Miloše Zemana a Ing. Jiřího Paroubka byla,“ dodal nově zvolený místopředseda kraje Adam Dušek.

Třetím členem vedení kraje se jako místopředsedkyně stala Jana Kašparová.

Konference také nominovala expremiéra Jiřího Paroubka do čela ČSSD a Mgr. Janu Volfovou na statutární místopředsedkyni. Za řadové místopředsedy navrhla Petra Gawlase z Moravskoslezského kraje a Petra Bendu z kraje Ústeckého.

„Každý den, když vidím, jak narůstají řady ČSSD a odhodlání našich členů postavit se nesmyslné politice pětikoalice, jsem více a více přesvědčen, že se nám podaří vrátit ČSSD zpět do poslanecké sněmovny. Protože levicová strana, která hájí suverenitu České republiky a zájmy jejích občanů, dnes na politické scéně opravdu chybí,“ řekl na konferenci Jiří Paroubek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama