Česká strana národně sociální

  • ČSNS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.05.2024 13:38:31

9. května - den vítězství nad Německem

9. května - den vítězství nad Německem

Dnes je to 79 let od konce 2. světové války. Byl to konec boje proti nacistickému Německu, které svou rozpínavostí a chamtivostí zničilo tehdejší Evropu a zmařilo miliony lidských životů.

Německo hraje v naší historii nejvýznamnější roli. Dá se říct, že českou historii vlastně utváří. Němci jsou národ, který je ve své podstatě fanatický a má nízkou úroveň kritického myšlení. Zároveň je to ovšem národ důsledný a pracovitý. Tato kombinace se v historii často stávala vražedná. Odráželo se to ve středověku a v jejich expanzi na východ, odráželo se to v 19. století a jejich národním uvědomění, odráželo se to během 1. i 2. světové války, ale odráží se to i dnes. Zájem Němců o naše území, případně o výnosy z našeho území, je trvalý.


Za 2. světové války nás chtěli vystěhovat na Sibiř případně vyhladit a naše území obsadit svými lidmi. Proč? Protože uvěřili teorii o nadčlověku, nadchlo je to, nepřemýšleli o důsledcích, nepřipouštěli jiný pohled.

Dnes Němci se nadchli pro liberálně progresivistickou ideologii. Nepřemýšlí o důsledcích, neberou v potaz jiný pohled a prosazují dvě teze. Zaprvé, že člověk svou existencí škodí planetě Zemi a zadruhé, že migrace posílí Evropu. Poprvé v dějinách Němci uvěřili ideologii, která je ničivá pro ně samotné. A i když Češi tomu nevěří, máme problém, protože naše země jsou provázané více, než je zdrávo.

Před 79 lety nás osvobodila především Rudá armáda a statisíce padlých nám dali možnost dál žít. Dnes nepřítel není tak zřetelný, ale boj s ním probíhá znovu - ekonomicky a fakticky. Nesmíme zapomenout, nesmíme se podvolit. Jinak ztratíme právo na existenci. Řekněme STAČILO pošlapávání a překrucování dějin! Československo osvobodili především Rusové!

Dr. -Ing. Michal Klusáček, předseda ČSNS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama