Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2017 18:21:18

Vlastizrádci z České národní banky a impotentní parlament

Vlastizrádci z České národní banky a impotentní parlament

Posledních pět let německá centrální banka v tichosti přesouvala národní zásoby zlata ze zahraničí. Teď je poklad zpátky doma.

A co posledních pět let dělalo vedení České národní banky? Doslova rozkradlo český národní poklad. Protože vůbec prodávat zlato, a ještě k tomu pod cenou je zločin. K něčemu takovému ovšem vedení banky nemělo oprávnění.

Připadá vám, že parlamentní volby nesouvisí s obsazením vedení ČNB a s jeho činností? Souvisí alespoň do té míry, že normální parlament by mohl takové aktivity, které poškozují republiku zarazit. Že nikdo ze současných 200 poslanců nehnul ani prstem, aby se alespoň pokusil zachránit náš národní zlatý poklad je snad každému jasné.

Pryč s celou tou zkorumpovanou a prolhanou 200 člennou bandou!!!!  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama