Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2017 9:42:53 - Campanulla

Dva se perou, třetí se směje.

Vážená paní Volfová. Proč vždy před volbami upozorňujete na potenciální nebezpečí vyplývající z mizerného charakteru svých volebních konkurentů, tj stran obdobného smýšlení. Uvědomujete si, že doslova a do písmene uvádíte do života přísloví že Dva se perou, třetí se směje? V minulosti byla i mnohá Vaše spojenectví překvapivá, tak proč se zabýváte tím, co by mohl udělat Okamura a raději se nám nesvěříte s kým a jak byste šla do spolku Vy? Nebylo by efektivnější se stranami stejného směru uzavřít nějakou formu spojenectví a pakt o neútočení? Není náhodou pro Vás Vaše EGO víc, než prosazení myšlenky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.04.2017 14:50:35 - Mgr. Jana Volfová
 No a já se Vás zeptám, jestli po volbách nezjistíte, že jsem měla pravdu. Takže mé varování bylo správné. Protože zvolit někoho, kdo pak neplní volební sliby, je prostě chyba.  Já prostě varuji před těmi, co tu myšlenku zneužívají jen pro svůj prospěch a po volbách na ní zapomenou.A mimochodem, pan Okamura nechce nikoho, odhodil i spolupráci s SPO, takže na tohle se ptejte spíše jeho.