Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.11.2012 19:39:58 - Jitka Mrázková

TOP09 a levice ?

Zmínil jste spolupráci TOP 09 a ČSSD. Je podle Vás reálná příští vláda složená z těchto dvou stran?

Jak znám Mirka Kalouska, je schopen se spojit s kýmkoliv, je mu to úplně jedno. Kdysi se chtěl spojit i s KSČM. Chce být za každou cenu u moci, ve vládě. V jeho hlavě jde určitě o reálnou variantu.---citace Jiřího Čunka
V případě přidělení členství v KSČM tomuto turistovi, požádám o členství i já neturista,nestraník.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.11.2012 22:31:55 - Ing. Jiří Dolejš

TIP09 vnímám jako stranu napravo do ODS - komunální politikové za přidružené starosty s tím mohou mít problém, ale na centrální úrovni je to zjevný fakt. Vláda ČSSD s lidovci už tu byla a ve vybraných  krajích dokonce existuje. Ale s TOP09 ? Těm se i ti lidovci vyhábají i když jejich předseda Bělobrádek se k pravici otevřeně hlásí.  TOP09 už dávno nemá image nové  a lepší strany, o kterou se navzdory zmíněným turistům snažili.

To je zřejmé už i v Praze kde v roce 2010 vyhráli komunální volby a vládnout nyní v koalici s částí ODS stojící za primátorem Svobodou s většinou už jen jediného hlasu.. Chtěli převzít vedoucí roli na pravici po ODS -a přes současné problémy ODS se jim to nedaří.