Ing. Ondřej Knotek

  • ANO 2011
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.07.2024 13:52:47 - Rintintin

plat

Dobrý den, je pravda, co tvrdí ten mladý youtuber a europoslanec, že kromě vysokého platu, což se ví dlouho, dostávají ale europoslanci ještě další peníze? Prý až 700 000 korun měsíčně na odměny svého týmu a 127 000 na vedení kanceláře ve své zemi, současně si jsou vám propláceny letenky do země v BYZNYS třídě (proč ne v ekonomické?), máte dokonce v Bruselu k dispozici vlastního řidiče. Co mě ale šokovalo asi nejvíc je odměna za to, že si tam přivedete lidi? Jako za co? A ještě víc mě udivilo, že dostáváte nemalou odměnu i za to, že něco v EP podepíšete. Není to snad vaše práce?! A jestli berete odměnu i za propagaci vaší práce, jak se taková propagace kontroluje? Přijde vám, že je plat a odměňování v pořádku? Neberte si dotaz nějak osobně, ptám se vás, protože jste v Bruselu už dlouho, ale kdo by nebyl za ty peníze.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Mgr. Bc. Jiří Vodička, Nelinka Zelinka, oldcrock, tomsik1, Ultron, OlgaN, Franta Flákanec, Vasa, martinstanislav, ptata, BoboMal, fando, Myllan, frontový nevoják, miran5, Radko, velinak, modelar, pepa222, Dagmar Praha, petrbohy, dobře

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.