Andrej Babiš se nám takto zásadně vyjádřil k Trumpovi, Putinovi, Asadovi a válce v Sýrii...

13.04.2017 13:27 | Zprávy

Útokem americké armády na leteckou základnu syrské armády se zhoršily vztahy mezi USA a Ruskem. K věci se vyjádřil pro ParlamentníListy.cz předseda hnutí ANO a vicepremiér Andrej Babiš.

Andrej Babiš se nám takto zásadně vyjádřil k Trumpovi, Putinovi, Asadovi a válce v Sýrii...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

ParlamentníListy.cz se dotázaly, co si myslí o současném posunu v americko-ruských vztazích, kdy Donald Trump nařídil útok na syrskou armádu prezidenta Bašára Asada na základě nařčení, že Asad způsobil chemický útok, zatímco Rusko říká, že šlo o podobný scénář jako v případě Iráku, kdy se zbraně hromadného ničení nenašly.

„Věřím, že prezident Trump měl dostatek informací, které ho přesvědčily, že chemický útok má na svědomí Asad. Je jasné, že v Bílém domě nyní mají převahu jestřábi a do budoucna lze očekávat diametrálně jinou zahraniční politiku než za Obamy. Jestli někdo má silu a prostředky k ukončení syrske občanské valky, jsou to USA. Rusko s Asadem dělat nic nebude,“ uvedl pro ParlamentníListy.cz Andrej Babiš.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Benefity od zaměstnavatele.

Dobrý den, paní ministryně. Můj zaměstnavatel mi v rámci benefitů nabízí měsíčně jistou částku, kterou mohu rozdělit mezi volnočasové aktivity, vzdělání, platby na e-shopech (lékárny, knížky), životní pojištění a penzijní připojištění. Pokud se rozhodnu peníze utratit za dovolenou, fitness, jazykov...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kde jsou buřiči proti Fialovi? Azyl, možná vězení! Spolupořadatel protivládních protestů o útlaku

14:14 Kde jsou buřiči proti Fialovi? Azyl, možná vězení! Spolupořadatel protivládních protestů o útlaku

„Patřím mezi ty, co si uvědomují nebezpečí vzniku války v Evropě. A proto nelituji úsilí a hodin str…