2. ročník benefičního koncertu "Srdce na dlani" 2024

27.08.2024 15:07 | Tisková zpráva

Druhý ročník benefičního koncertu „Srdce na dlani“ se uskuteční v pátek 30. 8. 2024 na jihomoravském zámku Čejkovice.

2. ročník benefičního koncertu "Srdce na dlani" 2024
Foto: Martin Production
Popisek: Hvězdou letošního benefičního koncertu „Srdce na dlani“ bude legenda slovenské populární hudby Marcela Laiferová

V romantických prostorách jihomoravského zámku Čejkovice se v pátek 30. srpna 2024 od 19 hodin uskuteční 2. ročník benefičního koncertu „Srdce na dlani“ s výtěžkem pro Nadační fond dětské onkologie Krtek (více ZDE) pro děti s onkologickým onemocněním. Záštitu nad touto charitativní akcí převzali primátorka města Brna Markéta Vaňková a starosta obce Čejkovice Pavel Novotný, a tím dali opětovnou zelenou kulturní akci, která pomůže potřebným.

Csáková

Ilona Csáková v říjnu vyrazí na velké turné

Koncert se letos uskuteční teprve podruhé, a tak jsou účinkující, kteří letos dorazí, v očekávání, zda diváci a v jakém počtu dorazí. V loňském roce se ze zdravotních důvodů nemohla zúčastnit slovenská legenda Marcela Laiferová, ale letos dorazí.

Smutná

Herečka a šansoniérka Jitka Smutná

Dále se diváci mohou těšit na zpěvačku Ilonu Csákovou, která v současné době žije v Brně a v říjnu vyráží na své pěvecké turné po ČR. V programu vystoupí zpěvačka se silným hlasem Zuza Nová, herečka a šansoniérka Jitka Smutná, slovenská herečka a zpěvačka Vanda Károlyi, která už dlouhodobě žije v Praze, kousek od Hradce Králové bydlící mladý zpěvák Milan Devinne či ústecká rodačka a zpěvačka se soulovým cítěním Martina Balogová.

Balogová

Na koncertu v Čejkovicích nebude chybět ani Martina Balogová

Chybět nebude ani člověk, který celou akci pořádá, zpěvák, herec a producent Martin France. A tak se všichni účinkující svorně shodli, že velmi rádi přijedou pomoci potřebné akci. Jejich společným velkým přáním ale je, aby dorazilo při druhém ročníku co nejvíce diváků.

plakát

Více informací najdete na facebookových stránkách koncertu ZDE.

 

 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

svoboda slova

Souhlasím s váma, že svoboda slova není absolutní, ale myslíte, že tím, že budete lidem nařizovat, co si mají myslet a říkat nebo spíš neříkat (narážím na to, že chcete zakázat ,,špatné" názory), že to povede k něčemu pozitivnímu? Že pomáhá něco vyřešit Foltýn, který uráží každého, kdo má jiný názor...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo vnitra: Složky integrovaného záchranného systému jsou připravené

22:03 Ministerstvo vnitra: Složky integrovaného záchranného systému jsou připravené

Na základě předpovědi počasí Českého hydrometeorologického ústavu se sešel Ústřední krizový štáb. Ve…