BESIP: Interaktivní kvízy z oblasti dopravní výchovy

19.09.2024 13:44 | Tisková zpráva

BESIP připravil pro všechny žáky základních škol interaktivní kvízy, které otestují znalosti a správnou dopravní orientaci mladších i starších účastníků silničního provozu. Kvízy jsou rozděleny do dvou základních kategorií podle věku dětí – první stupeň základní školy (tj. cca 6 – 12 let) a druhý stupeň základní školy (tj. cca 12 – 16 let).

BESIP: Interaktivní kvízy z oblasti dopravní výchovy
Foto: Archiv
Popisek: BESIP - nové logo

Testové sady mohou být využity jak pro přímou školní výuku dopravní výchovy, tak v rámci volnočasových aktivit v rámci odpoledních kroužků nebo činností v domech dětí a mládeže, střediscích volného času apod. Kvízy mohou být také zpestřením pro výuku dopravní výchovy na dětských dopravních hřištích.
V testových sadách naleznou zájemci otázky z okruhů chodec, cyklista, řidič, e-mobilita, dopravní značky, orientace v křižovatce, pokyny policisty atd. Po označení a odeslání všech odpovědí se každý test sám vyhodnotí a uživateli ukáže bodové skóre jeho úspěšnosti, vč. správných a špatných odpovědí. V případě zájmu si každý může udělat kvíz znovu, a to s vygenerováním jiných otázek.  

BESIP přeje všem zájemcům hodně úspěchů!

Testy k dispozici ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Nadace ČEZ schválila bleskovou krizovou pomoc v oblastech zasažených povodněmi

19:39 Nadace ČEZ schválila bleskovou krizovou pomoc v oblastech zasažených povodněmi

Pomocnou ruku městům a obcím, přes které se přehnala v minulých dnech ničivá povodeň, podává Nadace …